הדבר הראשון

טיפקסית

New member
אני

חזרנו בבוקר של יום חמישי,מה שאומר יום החומוס בקיבוץ שלנו הלכתי לאכול עם אבא שלי חומוס בחדר אוכל שבקיבוץ שלי

gilimix

New member
יישר נחתתי ההורים שלי חיכו לי בשדה

יישר הלכנו לאכול פה באיזה בית מאפה חח "טאבון הכפר" ו.... פתחתי את הכל מה שהבאתי וזה האלכוהול לא הלכתי לישון ובגלל שבאתי יישר ליום הזיכרון יישר באתי לצפירה בבית הספר!

•BluEyeS•

New member
ההורים חיכו לי בשדה תעופה

נתתי לאחי ואחותי קצת שוקולד מהדיוטי פרי כשחזרנו הביתה הראיתי להם תמונות בטלויזיה אליה חיברתי את המצלמה הדיגיטלית כמובן חח.. וכל זה ב-2 בלילה כן?:p

R e A

New member
מממ...

אבא החזיר אותי הביתה ב6 בבוקר ככה, פרקתי את המזוודה, הראתי כמה תמונות לאמא והלכתי לחרופ כמה שעות.

עידוק

New member
אממ...

טוב, אז הלכתי דבר ראשון להורים, מן הסתם... חיבוקים נשיקות, ואז הלכתי לחמור שלי
חמדו שלי!! אוהב אותו.. אבל הוא נגנב לאחרונה.. בכל מקרה הלכתי אליו, נישקתי אותו, ואז נשיקה באוויר לתוכים. אח"כ אימיילים, אוז סבא שלי שגר לידינו, בא, והביא לי 3 סטייקים גדולים, אחרי 8 ימים של עוף וצ'יפס, לא יכלתי שלא לטחון אותם
ואז הלכתי לישון עידו

כשהגעתי לארץ

חיכה לנו אוטובוס ומשם נסענו לכותל עם החולצות משלחת והדגלים ושרנו ובאותו זמן היה שם חזרה גנרלית לטקס השבעה והחיילים התלהבו ולחצו לנו ידיים והיה מגניב

כשהגעתי לעיר שלי....

אחרי נסיעה של בערך שעתיים מהשדה תעופה הגענו לביצפר בשעה 11:00 בערך כל ההורים החברות החברים המורים וכו' חיכו לנו שם עם ארוחה שהם הכינוי אכלתי קצת היה טקס קטן ואז הלכתי להסתובב בביצפר לראות את כל החברים חברות וכו' שלא ידעו שהאוטובוס מגיע בבוקר ואז נסעתי לבית וחברה שלי באה אלי אחרי שהיא סיימה ללמוד ואחרי שהיא הלכה פרשתי לישון

ganitav1

New member
אני...

ההורים אספו אותי מאיזשהו מקום איסוף שהיה מיועד לנו..חזרתי הביתה חילקתי מתנות שוקולדים..דיברתי עם סבתא (ב 5 וחצי בבוקר
) והלכתי לישון 10 שעות טובוותת

למעלה