הדבר ה-חדש:
מודיע: גלריות.

בהביבו

New member
הדבר ה-חדש: ../images/Emo43.gif מודיע: גלריות.

והפעם - אוכל לגלות למה באמת לא הועלו שום תמונות מכל הקופה, וכו' וכו'. מהיום - אתם עושים זאת. מרגע זה אתם מקבלים את הדבר הראשון, הבסיסי ביותר - העלת תמונות לבדכם לגלריות שבפורום. איך זה הולך? בקישור הנ"ל, בכל גלריה בתחתית העמוד (או פשוט היכנסו אל אחת מן הגלריות בגלריות) יש את הקישור: "הוספת קובץ". לחצו על זה, אם מישהו עדיין לא יידע איך להעלות תמונה, תפנו אליי. כמה הגדרות שיהיו מוסמכים בינינו, ואני מאמין שעוד תשמעו עליהן. - אין להשתמש במערכת הזו כהעלת קבצים למענכם (אתר וכו'). הסיבה הפשוטה, שמערכת תפוז אינה שטח האיכסון שלכם. רוצים אחד כזה? שלמו כסף או פתחו חשבון באחד הפורטלים המציעים זאת. כמו שאתם מניחים, קבצים כאלו יימחקו. כמו שאתם מכירים, וזה כחובה עליי לאמר, גולשים אשר יחליטו "להגזים" או טרולים חיצוניים למינהם - יחחסמו. - דאגו להעלות את קבציכם למקום המתאים. כלומר, דאגו שתמונה ששיכת למוקי, תעלה לגלריה תמונות של מוקי. תמונה שלכם, לגלרית גלרית הגולשים. למען שלא יהיה עירבוב. -שטויות, בלאגנים, כל מיני דברים שממש לא קשורים - כמו שקשור לסעיף הראשון יימחקו. הדבר חדש חדש, אנ מבטיח לכם שאעלה בקרוב גלריה שתהייה רק שלכם. תוכלו להעלות בה כל מיני שטויות. -מה עוד? זהו בכלליות. המערכת חדשה, לאט לאט נכיר אותה, הקבצים שעולים הם קישור או: מהמחשב הפרטי שלכם ! בואו ננסה להנות מהמערכת. אתם מוזמנים כמו כן להלעות לא רק תמונות, אלא גם קבצים (ישנה הגבלה. אל תדאגו
לא תצליחו להעלו לפה את תוכנת ה ICQ שלכם
) אוהב אתכם,

בהביבו

New member
מקפיץ ומספר

שכבר, עוד הלילה נפתחה גלרית תמונות מההופעה כל-הקופה. אולי כבר פאסה, אבל בזכרונות תמיד כיף להיזכר. אתם מוזמנים למלות את הגלריה.
לילה טוב

בהביבו

New member
קולה כאפות !!!

סתם, האמץ שמגיע לכם המון כבוד. כבר ראיתי שאתם מעלים תמונות לגלריות -
כל הכבוד לכם
. הממממ.. כמו שאמרתי, אני מאמין שבימים הקרובים אפתח עוד איזו גלריה, אבל: אם יש לכם משהו שאתם רוצים, גלריה מסויימת - פשוט מאד, שלחו לי מסר עם שם הגלריה, ואני במידה ואסכים לה אפתח אותה. פרט נוסף קטן - כמו שצויין המערכת עוד טריה, אבל לא בעלת בעיות. אם בכל זאת נתקלתם באיזו בעיה, אתם מוזמנים לנסות שוב או בנוסף לספר לי עליה. תהנו, ומקווה שהגלריות ייתמלאו !

למעלה