הדבר שהכי הייתן רוצות לשנות באולפנא שלכן,

ללא ספק-

צניעות
מאוד מאוד צורם לי שבנות אצלנו הולכות לא צנוע

מז'תומרת../images/Emo35.gif

מתייחסים ללימודים יותר מדי? או שלא מתייחסים בכלל?...

אוי...

דווקא מהבחינה הלימודית אצלנו מצויין... מתייחסים ללימודים כמו שצריך אבל לא יותר מדי..בכל זאת אולפנא לא אמורה להיות "בית חרושת" לציונים.. אבל תתנחמי- אני בטוחה במיליון אחוז שמבחינה דתית טוב יותר אצלכן...בייחוד שאצלנו רק מתדרדר
הצוות מורים מעולה והכל אבל הבנות שמות פס ודי מתדרדרות... יהיה בסדר

adii123

New member
הייתי רוצה לשנות ...

את היחס של המורים לבנות אצלנו באולפנא אני ילדה שדווקא מתלבשת בצניעות ולא העירו לי. אבל אצלנו כל יום כשאנחנו באות לביצפר עומדות מורות בשער אפילו לא אומרות בוקר טוב.. ישר בודקות אם יש לנו תלבושת, עם החצאית לא עוברת את הברכיים ומה לא.. לפעמים זה מציק וזה גם זלזול.. לפעמים המורות אומרות לבנות שלא מתלבשות בצניעות כל מיני דברים בטון סמכותי כזה כמו:"בואי הנה, איפה התלבושת?" או: "החצאית קצרה מדיי" גם אצלכן זה ככה? או רק באולפנא אשדוד.....

Efrat K

New member
לגבי עמידת המורות בשער

אני חושבת שזאת חוצפה לעשות את זה אבל אולי יש בנות מסויימות שרק ככה הן מבינות,כשמעירים להן בפומבי. אותו הדבר בענייני תפילה-יש בנות שצריך להעיר להן ותתפלאו לשמוע שיש גם כאלה שמעירים להן בקולי קולות והן עדיין שמות פס.

../images/Emo2.gif

ווואו..זה כבר נראה לי מוזר..מורות עומדות בשער
לאן הגענו.. אצלנו בימים הטובים של האולפנא הרוב היו הולכות צנוע, ומי שלא היו שולחים אותה הביתה להחליף חולצה/חצאית ולחזור לבי"ס.. היום..קצת התדרדר המצב...בגלל שהאולפנא נסגרת לאפחת כבר לא אכפת וכל אחת מתלבשת איך שבא ולמורות כבר נמאס להעיר.. היחסים אצלנו בין המורות לתלמידות הן אחלה. חלק מהמורות הן כמו חברות שלנו..עד גבול הטעם הטוב.. זה יתרון שהאולפנא קטנה וכולן מכירות את כולן..

Efrat K

New member
מה הייתי רוצה לשנות?

האמת היא שעוד מעט אני גם ככה עוזבת אז זה לא ממש אכפת לי. אני אהיה אופטימית ואגיד שרוב הדברים עובדים טוב אצלנו,אלא מכיוון שאנחנו בי"ס עירוני אז יש קומץ מסויים של בנות בשכבות מסויימות שצריכות לעבור תהליך חינוכי מחודש מהרבה בחינות-סנוביזם,חוסר צניעות בדיבור ובלבוש,יחס מזלזל כלפיי הזולת וכ'. אני מאוד מקווה שהקומץ הזה לא יפגע ברוב הבנות שיש בבי"ס כי ברגע שהוא מצליח להשתלט על בנות חלשות זאת תהיה בעיה רצינית.

זה מה שקרה אצלנו...

היה רוב של בנות טובות, וקומץ של בנות שהתדרדרו, ועכשיו כשהאולפנא מתפרקת, הבנות הללו גוררות אחרות.. ועכשיו קשה למצוא את הבנות הטובות... תשמרו על מה שיש לכן

למעלה