הדגם האחרון שקיפלתם

bshuval

New member
הדגם האחרון שקיפלתם

אני תמיד אוהב סקרים כאלה. מה הדגם האחרון שקיפלתם? אם ברשותכם מצלמה דיגיטלית, תעלו גם תמונה! הדגם האחרון שאני קיפלתי הוא דגם מודולרי של מיוקי קאוואמורה, שמופיע בטנטיידן 79 (אני חושב שזה המספר). החוליות עצמן מאד מאד נחמדות להכנה, עם מהלך נהדר. אבל החיבור בין החוליות - פשוט קטסטרופה. אתמה מכניס חוליה אחת, אז השנייה יוצאת מצד שני . נשברתי באמצע כמה פעמים ואז חזרתי לנסות שוב ועדיין אני לא מרוצה מהחיבור במאה אחוז, אבל לפחות זה מחזיק.

ג ל ע ד א

New member
חדוות האוריגמי - קאסאהארה קוניהיקו

כרגע רוב הקיפולים הם מספר זה - אני מקפל רק את מה שנראה לי שיצא לי יפה. יש לי רק עוד דגם אחד מהספר והוא הממותה. ברגע שקניתי ניירות 24 העסק נהייה קל הרבה הרבה יותר. - המלצתי היא להוסיף גודל זה לניירות הנמכרים דרך המרכז הישראלי. הדגם האחרון שקיפלתי הוא הדינוזאור המצורף

גילה או

New member
3 הדגמים האחרונים שקיפלתי.

וניראה לי שגם האחרונים שאני מקפלת לתקופה הקרובה בנושא התבניות.התעייפתי ...אולי אחזור לקפל ציפורים ופרחים.האמת היא שאתמול התארחתי עם בעלי אצל חבר שלו שקוראים לו .... נו נחשו ...כמובן -גיל וגם הוא בשלב כל שהוא בחייו קיפל אוריגמי וגיליתי אצלו כ-10 ספרים בנושא האוריגמי והשאלתי ממנו את ORIGAMI FOR CONNOISSUR \KASAHARA,TAKAHARA .יש שם מספיק מה לקפל בנוסף לגיל הזה אתמול הגיע לקיטנה שבה הבן שלי מדריך בחור בשם גיל ולימד את החניכים לקפל ברבור .ולא אין לו קשר למרכז הישראלי לאוריגמי..

giladznaor

New member
לאחרונה אני מבצע מחקר

מעמיק לבחון את היתרונות האילוסטרטיבים של האוריגמי הלא מוגמר. נסו לראות אם אתם מסוגלים לזהות את כל הדגמים.

giladznaor

New member
וברצינות

הדגם היחיד שאני מבסוט ממנו בשבועיים האחרונים הוא האולר שהפיסיקאי היפני מאיקאווה, שדווקא היה ממש ממש כיף לקפל, אפילו שהוא מתחיל בחלוקת הדף ל14X14 חלקים שווים.

הפסנתר של פטרישיה קרופורד

מהספר "אוריגמי 4" של רוברט הארבין... לא הצלחתי לעשות אותו עגול מאחורה... שני השלבים האחרונים קצת לא ברורים בספר. אז מעכתי וקוצ'צ'תי קצת וקיפלתי טיפה אלתורים וזה הסתדר. אבל מאחורה זה נראה נורא... דף15X15, קאמי רגיל

למעלה