הדגם הגדול

ג ל ע ד א

New member
הדגם הגדול

הדואר בא היום ואיתו לא הגיעו ההוראות לדינוזאור הגדול. האם יש אפשרות להעביר את ההוראות בכל זאת באמייל?

giladznaor

New member
כנראה שביליתי יותר מידי

שהדואר פשוט איטי. גם אלי זה לא הגיע, אבל זאת הייתה אחת הסיבות לדחיית הפגישה ליום ג'. בכל מקרה, כדאי לפנות ליובל.

ההוראות נשלחו

רק היום... פשוט לקח הרבה זמן לארגן את הכל. מצטער. אני לא ממש הצלחתי את הדגם. ועוד משהו: מירי, מה אני עושה עם 9 עותקים שנשארו לי??????????

giladznaor

New member
אזובי הקיר יגידו:

1. עברנו את פרעה, נעבור גם את זה. 2. אם יש רצון יש יכולת. 3. מי שיש לו למה שלמענו יחיה יתגבר על כל איך. 4. קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים. 5. קשה זה טוב.

ophler

New member
יש מצב שאתה שולח לי עותק?

אני כנראה לא אוכל להגיע ולתרום (לצערי), אך אשמח בכל מקרה לנסות את הדגם. שנה טובה ומתוקה, ophler

mirigami

New member
בבקשה בלי לחץ על יובל

אשמתי היא שנתתי לו לצלם והוא גם לומד עד מאוחר וגם יש לו חוגים והוא כזה מוכשר בוגר ומיוחד שכולנו שכחנו שהוא רק בן 14 יובל ישלח אימלים אישיים למי שיקפל לצערי אי אפשר לשלוח למי שלא משתתף בקיפול דגם הגדול בשל זכויות יוצרים וההוראות ישלחו רק לשם אימון והכנה לקראת הדגם הגדול. אנא מכם מי מיכם שמקפל שתפו אותנו בחויות גם פה בפורום יובל הצליח עד שלב 70 ( כמעט חצי הדרך )למרות שהוא קיפל דגמים רבים מהספר והצליח את כולם הוא נתקע בדגם הזה . חשוב שנדע אם הצלחתם כדי שנוכל להתמודד עם הקושי. בהצלחה ונא לשלוח חיזוקים ליובל שלנו! שנה טובה

ophler

New member
ראשית: יובל אני מתנצל

לא התכוונתי להפעיל שום לחץ. זו היית תגובה ספונטנית ל"יש לי 9 עותקים..." וגו'. הרצון לקפל משהו חדש גבר במקצת על דברים אחרים. כפי שכתבתי, אני לא אוכל להגיע למפגש, למרות שאם יכולתי, הייתי שמח להצטרף למקפלים. בכל אופן, לא התכונתי להלחיץ ולא לגרום לעבירה של זכויות יוצרים. אז שתהיה שנה טובה. ophler

למעלה