הדגמה של צ'י

RanLoel

New member
הדגמה של צ'י

הנה סרטון הדגמה מעניין שהעלה אלעד שלו לפייסבוק שלו. מדהים!

ינוקא1

New member
אכן מדהים

זה נראה אמיתי , במיוחד שהביאו לשם מדענים לבדיקה. (הרבה סרטונים כאלו שמסתובבים ברשת הם זיוף ואחיזת עיניים). אני בדיעה שהדבר החשוב כדי לעסוק בדיקור זה פיתוח יכולת הרגשת צ'י ויכולת לתמרן את הצ'י , כך שאני מאוד בעד הגישה הזו.

RanLoel

New member
זו לא גישה

כולנו עוסקים בלנתב את אותו הצ'י. לאף אחד אין בעלות עליו

ינוקא1

New member
הגישה

היא "תרגולית" ופיתוח יכולות (כמו המדיטציה שהוא מתאר שהוא עושה כל יום) וזה נותן לו את היכולות שראינו בכתבה. זאת בניגוד ללימוד תיאורטי בלבד של מיקומים ותפקודים , שלדעתי לא מביא למקומות כאלו.

RanLoel

New member
תרגול איננו גישה

גם אני, כמו הרבה מטפלים פה, בעד תרגול ופיתוח יכולות ובטח ובטח שבעד מדיטציה. אני באופן אישי משתדל לעשות יוגה כמה שיותר. זה מחדד את התחושות וזה נפלא באופן כללי. אבל בניגוד אליך, אני לא רואה פה שום ניגוד בין התרגול ללימוד התיאורתי. הוא לא פחות חשוב בעיני. הם לא באים אחד על חשבון השני. ובניגוד אליך אני גם לא שולל. אני אומר שוב את מה שכבר אמרתי בעבר ואמרו פה גם הרבה אחרים. אין לנו שום בעיה. יש הרבה דרכם והרבה שיטות והרבה טכניקות וכולן מצויינות וכמו שאנחנו מקבלים את המטופלים שלנו במקום הכי נקי והכי לא שיפוטי שיש, אני מצפה ממך לכבד ולקבל את מגוון השיטות ודרכי ההסתכלות השונות משלך. ערב טוב, רן

ינוקא1

New member
אני גם לא שולל.

אני בסך הכל מייעץ מנסיוני הדל (והוא באמת די דל). אני אומר שכאשר מרגישים מרידיאנים ונקודות הטיפול עולה ב10 רמות לפחות. זה כמו ההבדל בין זה שמישהו יספר לך "תשמע , יש גלידה נהדרת וטעימה בטעם שוקולד וניל" לבין לטעום אותה. זה אופי אחר ועולם אחר של טיפול. כמעט ואי אפשר להשוות בין השניים.

למעלה