הדגמים של ווג - דברים מדהימים

הדגמים של ווג - דברים מדהימים

שרון אולי תציעי ליבואנים שלהחוברת להוציא תרגום עברי? בזמנו היו מוספים לחוברת סרגיה גרמנית שנראה שפהאווזר, חוברת עם תרגומים בעברית.

אכן מקסימים. ראיתי שם שרוולן לבן

אולי אני אנסה אותו כי הסיומת קרושה שלו ממש יפה.

tatia

New member
פעם אחד ראית חוברת שלהם כאן

בארץ , בסטמצקי שבקיריון, היא עולה אז 56 ש'ח, חצי חוברת פרסומות. אם יעשו לה תרגום, זה יעלה המון כסף:((

יכול להיות, אבל הדגמים

והרעיונות מאוד מיוחדים ויש דגמים שמעצבי על מעצבים במיוחד עבורם. גמאני ראיתי בסיטמצקי בביג.

tatia

New member
אפשר לאט לאט להבין גם ההסבר

הזה שבחוברת, פשוט צריך להכין מין מילון מונחים באנגלית , עם מילים ספטיפיים, שקשורים לסריגה, אחר כך מהזה קל להבין את הסבר המילולי שלהם, תנסי..אפשר גם להכין את המילון הזה עם כל הפורום, זה יהיה שימושי מאוד

אם יש בסטימצקי את חוברת הקיץ

אני אקנה. ואז אסרוק הוראות וננסה לתרגם ביחד לפורום.

88hentai88

New member
... סבתא אירית,

הייתי מאוד שמחה לעניין את יצרני ווג בתרגום החומר שלהם לעברית, אך, מאחר שכל יצרני החוברות בארץ מתלוננים על רווחים מאוד קטנים, בגלל שרוב החוטים שמשתמשים שם בחוברת של ווג לא נימכרים בארץ, בגלל הפרסום שממן את החוברת והוא כמעט חצי ממנה... ומאוד יקר, הוא כמעט בילתי מציאותי לארץ... לא ניראה לי שזה כל כך יעניין אותם לצערי! בכל מקרה, אלו חוברות מאוד מעניינות, לי יש מנוי עליהם כבר שנתיים וכל חוברת חגיגה למסרגות... ממליצה מנוי שנתי, ל 4 חוברות וזה עולה רק 125 שח, באתר שלהם תוכלו לעשות זאת. שווה כל שקל!!!

tatia

New member
לא ידעתי, שאפשר לעשות מנוי..

ומחיר לא יקר בכלל!!! ממש שווה, תודה שאמרת:)

לא ראיתי באתר אופציה למינוי

כלומר, יש מקום לכתובת וכו' אבל איך משלמים, מחיר ....לא ראיתי. שרון, תוכלי להפנות אותי למקום שבו זה נעשה?

tatia

New member
כאן

תלחצי על עיגול subscribe , אני הסתכלתי, זה עולה 30 דולר לנו

תודה, נרשמתי

איך לא מצאתי את זה בעצמי? פדיחה רצינית. תודה ועכשיו....... מחכים. כיף, אהבתי את הווג ששרון הביאה למפגש.

למעלה