|הדגש| אני זכר !!!! |סדגש|

• פותח הנושא leper
  • פורסם בתאריך

leper

New member
|הדגש| אני זכר !!!! |סדגש|../images/Emo46.gif

הזכרתי לעצמי בעודי מוריד את השניצל הצימחוני מעל המחבת, היא הייתה בזמן חיסול הסטייק שלה, קורעת בשינייה את הבשר. "אני זכר" והתישבתי בשקט כדי שלא להפריע לה יותר מידיי. מזגתי לה יין אדום ואחר כך לי דיאט קולה עם לימון. 'כן? על מה רצית לדבר?' היא שואלת כשהיא מהנהנת לתודה על היין. 'עלינו' אני עונה 'על איך שאת מתיחסת אלי'. היא נאנחת 'כן אני מקשיבה' עוזבת את הסכום ונשענת אחורה. 'את מבינה' אני מתחיל בגימגום 'אני מאמין בזוגיות בקשר שלנו, בכך ששנינו יכולים ליצור דבר יפה ביחד, שיש לשנינו את היכולת לתקשר בצורה שמיוחדת רק לי ולך' היא מהנהנת אלי ומצביע לכיוון המלח, אני קם להביא וממשיך להסביר 'את יודעת שנפגשנו בדרך לא מסורתית, אבל זה היה ברור לשנינו שיש לנו תיקשורת טובה' אני נותן לה את המלחיה והיא זורעת מלח על הבשר, אני בולע גוש של רוק כשהיא תוקעת את המזלג בבשר. '...ואם היית מאפשרת לי להראות לך את הצד הזה שלנו, אני בטוח שהיית נהנת לשוחח מעט יותר' היא מרימה את ראשה ומביטה עלי, אני חושב על הרעיון שאולי היה כדאי אם הייתי נשאר לנקות את השירותים. היא מסמנת לי להתקרב אליה, בגב ישר אני מתקרב. היא מסמנת לי להתכופף אליה, אני מקרב את ראשי. היא שולחת יד מהירה לכיון הלחי שלי... ומורידה עלה של חסה שהיה תלוי שם. 'די,די, הנה, אתה רואה שאתה צריך שידאגו לך כל הזמן?' היא אומרת את זה בטון של הגננת יפה, לא נותר לי אלא להנהן. 'וחוץ מזה, מתוק שלי, אמרתי לך כבר מזמן: לי אין מה להסתיר (יותר מידיי) כך שאתה יכול לשאול הכול, אז מה אתה רוצה לדעת?' 'נכון שטוב לנו?' אני אומר מבויש 'נכון' 'ונכון שאנחנו נהנים ביחד?' 'נכון' 'אז למה תמיד את רוצה שנדבר רק במיטה?' (אני שומע את קולי מעט יבבני) היא צוחקת. 'כי שם הכי כייף!' 'אבל אנחנו לא מדברים כמו פעם, זאת אומרת בכלל לא' 'וזו הסיבה שטוב לנו כל כך, חמוד' היא קמה מהכיסא ומניחה עליה את המעיל 'חוץ מזה זו הפעם הראשונה שאנחנו בכלל נפגשים' היא מרימה את השוט והרובה שלה, וצועדת לדלת. 'אל תשכח לעשות כלים' היא אומרת וסוגרת אחריה את הדלת. אני מרגיש את הדמעות מתחילות לחנוק לי את הגרון, ורץ לחדר השינה לבכות לארצ'י (הדובי שלי)

למעלה