|הדגש|דעתכם|סדגש| על Voyage 34..............

Glusiking

New member
|הדגש|דעתכם|סדגש| על Voyage 34..............

שמעתי את הדיסק בפעם הראשונה ברצף, ואני יכול להגיד שזה דיסק ריק בלי טיפת מוסיקה טובה.. אני לא הייתי קורא לו דיסק של פורקיופיין, קודם כל כי רק סטיבן וריצ'ארד משתתפים בו, וחוצמזה בגלל שהוא לא משתווה בכלל לאחרים.. גם אם זה פרוייקט מיוחד, ומדבר על טריפ של מישהו, הייתי מצפה שבקטעים מסויימים תבוא התבטאות ברורה יותר של מוסיקה.. התאכזבתי

Glusiking

New member
../images/Emo41.gifלא ידעתי שאי אפשר להדגיש מילים בנושא.. ../images/Emo13.gif

Pipe Dreamer

New member
שמעתי אותו פעם אחת בחצי אוזן

וממש לא אהבתי. גם מאוד הפריעה לי ההעתקה המאוד ברורה ומוגזמת מפינק פלויד (Another Brick in the Wall, בעיקר מהחלק הראשון בכל מה שקשור לגיטרות). מי יודע אולי זה מהאלבומים האלה שכדי להנות מהם צריך להיות בעצמך באיזה טריפ טוב...

handlessman

New member
אם רק שניהם השתתפו בו...

אז מי עושה את הבס והתופים? ותראה, יכול להיות שכמו הרבה להקות שרוצות להיות "מגניבות" עאלק, הם באמת לקחו טריפ בזמן ההקלטה...

Benn Is Kane

New member
על מה אתם מדברים?

קלאסיקה של PTREE! הדבר הכי דומה לפינק פלויד. וזה לא אלבום, זה סינגל. לדעתי מדובר בדבר מעולה, כל ארבעת החלקים שבו (בעיקר הראשון). ולמי ששאל, סטיבן הקליט את הבאס, והתופים הם ממכונת תופים. כמו ב-2 האלבומים הראשונים של הלהקה.

handlessman

New member
חחח סינגל?

סינגל עם 4 טראקים של שעה???? טוב בכל מקרה החכמתי עוד

LightbuIb sun

New member
אני מת עליו.

אמנם זה יותר כמו דימיון מודרך, אבל אני מת על האלבום הזה. (כן, למרות שיש בו קטע בול מועתק מפינק פלויד). אבל חוץ מזה, אני חושב שהרעיון ענק, פשוט קריינות שמתארת מה הבחור עושה, בתוספת מוזיקה לאווירה של מה שמדובר עליו באלבום. אלבום ענק לטעמי

ahbarfilez

New member
הקטע המועתק זה-

מאחד החלקים של Another Brick In The Wall. אם אני לא טועה.. שיש מין ריף גיטרה עם Delay עצבני..

קניתי אותו לפני חודש...

מאז שמעתי אותו רק פעם אחת,בפעם ההיא..זה דיסק שחייבים להיות באווירה מאוד מאוד מיוחדת כדי להיכנס אליו(לפחות אצלי). בינתיים אני יכול להגיד שאני מאוד מאוכזב,ציפיתי למשהו יותר מאתגר..אני מקווה שאני טועה ושבשמיעה שניה שלישית הוא כן יחלחל אלי.

למעלה