|הדגש|מתנה לרן

Meytar 888

New member
|הדגש|מתנה לרן../images/Emo70.gif

יפית,תנעצי בבקשה
טוב,כמו שכולכם יודעים סבב ההופעות מתחיל בקרוב. אני וגל דיברנו לא מזמן וחשבנו על רעיון. נקנה לרן מתנה ונביא לו אותה בהופעה בחיפה,17.8 מפני שהיא הבכורה. לא צריך לחשוב יותר מידי, לפי דעתי ננסח ברכה יפה מכל הפורום ונחרוט אותה על עץ. כאן אתם נכנסים לתמונה: גדלנו הרבה בשבועות האחרונים כי לרן יש יותר מודעות בסביבה. כדי שנעשה את המתנה הזאת אתם צריכים לשלוח לי כסף,הביתה. אני יודעת שיהיו כאלו שיגידו "למה נראה לך שנשלח לך כסף? היא תקח אותו לעצמה!" וכ'ו, אני חושבת שמי שנמצא הרבה זמן בפורום,שהוא מהוותיקים יודע שאפשר לסמוך עלי. גם זה שאני אדומה כאן נותן הרגשה יותר בטוחה. אני מבקשת שתשרשרו לכאן
אם אתם מוכנים להשתתף בשליחת הכסף למתנה. בבקשה,צריך לעשות את זה יחסית מהר. תהיו גמישים,זה בשביל רן. כמעט כל פורום עושה את זה,ורובם מצליחים. כך גם אנחנו. אוהבת אותכם המון ומחכה להרבה תגובות

יוב101

New member
לדעתי כדאי להביא לו את המתנה לצוותא כי אז

כל הפורומים יתנו לו וככה ירשו גם לנו לתת לו..חוץ מזה לדעתי בצוותא יהיו יותר אנשים מהפורום אז זה עדיף...זאת דעתי

יוב101

New member
הבכורה זאת בעצם הופעה חגיגית ובצוותא

זאת ההופעה החגיגית...אז עדיף לתת את זה אז...כי בכל זאת רוב הבנות יהיו בצוותא מאשר בחיפה...

‏......

קניתי לו כבר צמיד חרוט ב130 ש``ח ואני מביאה לו בהופעה שלו בנתניה ביחד עם פרחים...אבל עם אתם עושים גם אין לי בעיה להשתתף גם איתכם. לדעתי כדי שמיתר תביא לו את זה בבכורה בחיפה.

Meytar 888

New member
כנסי מותק..

קודם כל זה שאת קנית לו לבד זה יפה,אבל לא קשור למתנה של הפורום. אם זה נכון,שרובנו מגיעים להופעה בצוותא כדי שבאמת נביא לו את זה שם. ואני לא היחידה כאן,אני רוצה שכולם יגשו אליו וידברו איתו,אם נצליח.

Meytar 888

New member
זהו? 3 אנשים-מתנה אחת../images/Emo4.gif יאללה,בשביל רן../images/Emo23.gif

../images/Emo45.gif

אין לי בעיה בכלל להביא כסף זה לא סיפור רק תודיע כמה ולאן את כל הפרטים שצריך.. וחוץ מיזה אם כבר אז פלייייז בצוותא כי אם כבר הבנות שבאות לצוותא או לחיפה זה לצוותא אז פליז בצוותא

למעלה