הדג הראשון שלי בז´רז´ור.

אוריא

New member
הדג הראשון שלי בז´רז´ור. ../images/Emo19.gif

היום, אחרי חודשים של ניסיונות, תפסתי את הדג הראשון שלי בז´רז´ור. הלכנו כרגיל לסדני עלי. הים היה מאוד נמוך ושקוף כמו בכל שבוע בזמן האחרון. מה שאומר לפי התיאוריה שלא אמור היה להיות דיג. האמת היא שהיום הוא היה עוד יותר נמוך. בכל אופן דג חרב או בומחית אני לא בטוח, באורך של חצי מטר עלה על פתיון דלתא בצבע אפור. הלסתות של הדג נסגרו בקצה והיו לו המון שיניים. היו שם המון כאלה ולכל אורך הבוקר הרגשתי אכילות ומשיכות. בגלל שהלסתות של הדגים האלה קשות מאוד ואין בהן כמעט בשר, קשה מאוד לתפוס אותם ולהביא אותם לחוף. לידנו - הוצא תרחון של כקילו גם בז´רז´ור. שבת שלום לכולכם - תבלו.

monski

New member
מישהו הולך לזרזר ביום שבת במרכז ?

כל הכבוד על הדג.

Rembi

New member
../images/Emo57.gif טפו, טפו טפו לעוד הרבה !!!!!

אורי, מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) אז..... איך ההרגשה ? :) או שמא אני אמור לשאול....... "לכמה זמן החיוך נשאר על הפרצוף ?" :):):) באיזה ציוד השתמשת ? רמבי נוריאל.

אוריא

New member
אתה עוד שואל באיזה ציוד?

את החכה והרולר אני חושב שאתה מכיר היטב. מי שלא יכול לעשות חיפוש בפורום ולראות הפניות לאתר של שימנו. חוט 0.25 ופתיון דלתא בצבע אפור. ברוך שובך לפורום. ובא כבר לים!

rondadon

New member
מזל טוב!

מזל טוב אורי!!! הגיע הזמן לא? בכל אופן אני בטוח ב 99.99 אחוז שזה מומחת בגלל שלדג חרב רק הלסת העליונה מאורכת ואין לו טורים של שינים. אבל בכל מקרה, מזל טוב... ואני בטוח שעכשיו אתה מבין למה אנחנו כל כך מתלהבים מזה... דרך אגב - למי שיצא לדוג בראש הנקרה או אכזיב השבוע, חבר שלי ואבא שלו היו שם והיו שם דגי ענק! הם זרקו בורי חי אבל לא לקח להם, אבל אחרי המשולשת חטיפה (כן, כן, ללא ז´רז´רה רק משולשת) רדף להם משהו ענק!!! (או ככה הם אומרים, אבל אני מאמין להם...) וגם תפסו לידם אריאן של 3 קילו... לי בכל אופן אין את היכולת לסוע לשם השבוע...אז אני מחר בשעה 5 וחצי בעכו...בתקווה שיעלה משהו... ושום...מזל טוב לאורי!!!

Rembi

New member
כמה שאלות מנג´סות !

אורי, כמה שאלות מנג´סות !! : דג חצי מטר נשמע מפתה מאוד ! :) לעוד הרבה כאלה ! אז.... איך ההרגשה כשדג מושך חוט ורץ אחוז אמוק עד קפריסין ? :) כמה זמן נאבקת איתו עד שהצלחת למשוך אותו חזרה ? החוט עמד יפה בתוצאה ! (FishLight) נכנסת לתוך המיים, או זירזרת מהחוף ? שמת לב לתוואי הקרקע במיים או שהים לא איפשר זאת ? רמבי נוריאל.

אוריא

New member
תשובות...

מתוך שלושת הדגים שניים מהם היו באורך של חצי מטר. הדג השני קצר יותר כ40 ס"מ. הדגים מאוד צרים וארוכים. החוט, שהיה הדבר הכי מפחיד בציוד בגלל העובי שלו 0.25, עמד יפה מאוד בעומס. הדגים לא משכו חוט עד קפריסין כמו שאתה מתאר. היו להם משיכות רגעיות של חוט והקלאץ´ תיפקד כמצופה. בסך הכל היתה התנגדות אבל זה לא היה פרוייקט של רבע שעה להוציא אותם. הדג השני היה הכי עקשן וגם הוא יצא תוך פחות מחמש דקות. עמדי על ריף כשהרגליים שלי בתוך המים. בקשר לתנוואי הקרקע. עד כמה שאני יודע מצוללנים ואנשים שנכנסו למיים - מול הריף יש רצועה עמוקה של כ20 מטר ואחריי שוב רצועה פחות עמוקה של כחצי מטר עד מטר. כלומר הדגים נתפסו במה שאתה קורא channel. ואני שוב אומר. אולי תבוא כבר לים?

למעלה