הדואטים של גלי עטרי

הדואטים של גלי עטרי../images/Emo99.gif

מהו הדואט האהוב עליכם?
את קרן שמש - גלי עטרי ואלי מגן
דואט פרידה - גלי עטרי ומני בגר
נ.ב. - גלי עטרי ושמעון גלבץ
קורת גג - גלי עטרי, זהבה בן וחיה סמיר
התקשרי אלי - חיים אוליאל וגלי עטרי
איך לאהוב אותך - יזהר אשדות וגלי עטרי
שמש אדומה - מומי לוי וגלי עטרי
מנגינה אבודה - מתי כספי וגלי עטרי
שיר הרעות - גלי עטרי ואתי אנקרי זהו
אני מקווה שלא פספסתי איזה דואט

10 הגרי

New member
הדואט האהוב עליי...

"איך לאהוב אותך"-זהו שיר מדהים,לדעתי,גם גלי וגם יזהר נשמעים בו נהדר. גם את "דואט פרידה" אני אוהבת מאוד.

עדי 345

New member
חסר משהו....

"שלווה" - עם שלומי סרנגה מתוך איחוד "הלהקה" לקראת הוצאת ה DVD "הלהקה". "רק אתמול" - עם בן ארצי מתוך מופע של גלי, 2001, יצא תקליט שדרים לרדיו. "אין לי ארץ אחרת" עם קורין אלאל מתוך עצרת זכרון לרבין, יצא ע"ג דיסק. יש עוד הרבה דואטים, אבל לא כולם הוקלטו על גבי דיסק. למשל "השיר שיביא לך אהבה" שגלי שרה עם רמי קליינשטיין בתכנית האירוח שלו בערוץ 10 לפני כ- 4 שנים ו- "דואט פרידה" שגלי שרה עם יוני רועה מתוך "בטברנה" ערוץ 1 שנת 2001, יש המון דואטים שגלי שרה עם הזמרות/ים שמתארחות/ים אצלה בהופעות: "במקום אתך" ו- "רק אתמול" עם מיקה קרני, "השיר שיביא לך אהבה" ו- "אחת כמו כולן" עם לאה שבת, "מאהב" עם דנה ברגר, "דרך ארוכה" ו- "השיר שיביא לך אהבה" עם פבלו רוזנברג, "חזקה מהרוח", "ערמונים מהאש" עם קורין אלאל ועוד ועוד ועוד...... אני הכי אוהב את------------------- איך לאהוב אותך" עם יזהר אשדות.

משהו?../images/Emo3.gif

הלוואי ויכולתי לשמוע את הביצועים האלה, מה שכן באמת שכחתי את "השיר שיביא לך אהבה" עם לאה שבת(העיקר רשמתי את הלהיט "קורת גג" עם זהבה בן
)

שרית7

New member
הדואט האהוב עליי הוא דואט פרידה

ואיך לאהוב אותך קשה לי להחליט מי מהם במקום הראשון במחשבה שניה דואט פרידה מנצח אבל איך לאהוב אותך בודאות בא אחריו

שרית7

New member
חסר עכשיו אני יודע עם צביקה פיק

דואט שנכתב למצעד השנתי שניהם היו זמרי השנה

שרית7

New member
אתה מדבר על הדואט עם צביקה פיק?

אם כן יש לי את זה מוקלט באיזו קלטת אני פשוט צריכה לחפש אני יודעת בודאות שלדרור אליהו יש את התקליט המקורי ואפשר יהיה להקליט ממנו

ForeverMC

New member
איך לאהוב אותך - עם יזהר אשדות

שיר מדהים, אחד השירים העבריים האהובים עליי. גם דואט פרידה מקסים.

שרית7

New member
הי את/ה חדש/ה בפורום? טו ששינית שם

משתמש? בכל אופן ברוך/ה הבא/ה.

רינה7

New member
דואטים

אני הכי אוהבת את "דואט פרידה" ן"איך לאהוב אותך"

למעלה