הדואט של בטי עם..

RTur

New member
הדואט של בטי עם..

פינה חדשה - מדי שבוע יוצג פה אמן מסויים מתחום המוסיקה ותצטרכו לענות על מספר שאלות לגבי דואט אפשרי (או בלתי אפשרי.. יכולים להופיע גם אמנים שממש לא קשורים..) בינו לבין בטי.. רונה קינן 1. איזה שיר של רונה מתאים שבטי תבצע? 2. איזה שיר של בטי מתאים שרונה תבצע? 3. לדעתכם - מתאים לרונה ולבטי לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של רונה מתאים ששתיהן יבצעו יחד? 5. איזה שיר של בטי מתאים ששתיהן יבצעו יחד?

ADVAM4

New member
../images/Emo99.gifרונה

רונה קינן 1. איזה שיר של רונה מתאים שבטי תבצע?"גלויה" ו"לחיות נכון" 2. איזה שיר של בטי מתאים שרונה תבצע?מניפולציה,אבל כמו שרונה יודעת לשיר.. היא יכולה להכניס לשיר כ"כ הרבה מעצמה.. 3. לדעתכם - מתאים לרונה ולבטי לבצע דואט יחד?כן,הן שונות אחת מהשניה אבל יש משהו דומה.. אני עדיין לא סגורה על מה...אני חושבת שהחיוך הקן והביישן הזה שלהן... 4. איזה שיר של רונה מתאים ששתיהן יבצעו יחד?אממ "מי מפחד מהזריחה"שיר שאני אישית מאוד אוהבת,לא יודעת,הוא קצת מתאים לבטי,אבל יש גם את "מבול" שהוא גם מתאים.. נו נו קשה לי להחליט..\= 5. איזה שיר של בטי מתאים ששתיהן יבצעו יחד?אמממ..."חלק מחלק" ואמ...."מהפכה קטנה" [=

21profile

New member
דואט של בטי ורונה!!

בתור מישהי שמתחברת מאוד לרונה קינן, אני ממש שמחה לענות על השאלות הללו
אז ככה... 1. איזה שיר של רונה מתאים שבטי תבצע? "אהבה שקופה" ו"לחיות נכון" 2. איזה שיר של בטי מתאים שרונה תבצע? "קסמים" ו"מהפיכה קטנה" 3. לדעתכם מתאים לרונה ולבטי לבצע דואט יחד? התשובה היא חד משמעית- כן! אישית, זו גם פנטזיה שלי- לשמוע את שתי הזמרות המרגשות והאמיתיות האלה בדואט..פשוט חלום. 4. איזה שיר של רונה מתאים ששתיהן יבצעו יחד? ללא ספק השיר של רונה שאני הכי אוהבת "מי מפחד מהזריחה". זה צריך להשמע מדהים. 5. איזה של בטי מתאים ששתיהן יבצעו יחד? "יומולדת"- זה יכול לצאת ממש מרגש ו"לזרום"

עכשיו אני

1. שיר של רונה- היה מעניין לשמוע את בטי שרה את "10 שניות" 2. שיר של בטי- ביצוע מיוחד שלדעתי רונה יכולה לעשות זה ל"מניפולציה" 3. דואט- של רונה זה "מיהו המיילל ברוח" ושל בטי זה כמובן- "נסה אותי" "...וללכת ללכת..." שבת שלום יעל

למעלה