הדואט של בטי עם..

RTur

New member
הדואט של בטי עם..

קרן פלס 1. איזה שיר של קרן מתאים שבטי תבצע? 2. איזה שיר של בטי מתאים שקרן תבצע? 3. לדעתכם - מתאים לקרן ולבטי לשיר דואט יחד? 4. איזה שיר של קרן מתאים ששתיהן יבצעו יחד? 5. איזה שיר של בטי מתאים ששתיהן יבצעו יחד?

ADVAM4

New member
../images/Emo68.gif

1. איזה שיר של קרן מתאים שבטי תבצע?אני לא מכירה כ"כ הרבה שירים שלה... אבל יש שיר שהיא תרגמה.. ושנתה קצת של שרון קלרון(אם אני לא טועה בשם)-טסה גבוה...יהיה מעניין... 2. איזה שיר של בטי מתאים שקרן תבצע?נסה אותי. 3. לדעתכם - מתאים לקרן ולבטי לשיר דואט יחד?אני חושבת שכן...:) בלונידיניות! 4. איזה שיר של קרן מתאים ששתיהן יבצעו יחד?ואת..שהיא כתבה להראל סקעת.. נראה לי מעניין.. 5. איזה שיר של בטי מתאים ששתיהן יבצעו יחד?מהפכה קטנה,בטי בגיטרה קרן בפסנתר...

קרן ובטי- איך מתאים לי

שיר של קרן שבטי תבצע- זמנים משוגעים שיר של בטי שקרן תבצע- קסמים דואט משותף- שיר של בטי- שוב, אני אבחר את "נסה אותי" כי זה באמת מדהים... שיר של קרן- אם אלה החיים (יהיה מדהים) ארתור- אם אפשר להתערב (אחרי הכל, כבר פיתחנו רמה של ידידות ביננו...) אני רוצה לבקש שלא תשכח לעשות גם "דואט של בטי עם" דנה ברגר ועם אוהד חיטמן- בשבילי... שיהיה שבת שלום יעל

למעלה