הדואט של בטי עם...

ADVAM4

New member
הדואט של בטי עם...

*עברי לידר* 1. איזה שיר של עברי מתאים שבטי תבצע? 2. איזה שיר של בטי מתאים שעברי תבצע? 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולבטי לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של עברי מתאים ששתיהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של בטי מתאים ששתיהם יבצעו יחד? אז אנחנו ננסה לשמור על המסורת...!

RTur

New member
עונה:

1. איזה שיר של עברי מתאים שבטי תבצע? ואולי 2. איזה שיר של בטי מתאים שעברי תבצע? נסה אותי 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולבטי לבצע דואט יחד? יכול להיות מאגניב ביותר 4. איזה שיר של עברי מתאים ששתיהם יבצעו יחד? להבין את המים 5. איזה שיר של בטי מתאים ששתיהם יבצעו יחד? נדנדה

gmillet

New member
עונה:

הי לכולם (מי שזוכר אותי). עוקב בשקט אחרי הפורום אבל מדובר בשני זמרים שאני ממש אוהב אז החלטתי לתרום משלי. 1. איזה שיר של עברי מתאים שבטי תבצע? - אור (שיר חמוד של עברי ששרון חזיז ביצעה ב-"פנסים" וממש בנוי על בטי לדעתי). 2. איזה שיר של בטי מתאים שעברי יבצע? - בין המילים 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולבטי לבצע דואט יחד? - דא 4. איזה שיר של עברי מתאים ששניהם יבצעו יחד? - כבשים 5. איזה שיר של בטי מתאים ששניהם יבצעו יחד? - אהבתו (שיר שמתחנן לקול שני)

21profile

New member
הדואט עם עברי../images/Emo13.gif

1. איזה שיר של עברי מתאים שבטי תבצע? "אישה לויתן" (שיר מדהים!!!), אבל הכי הכי אני שומעת את בטי ב"אף אחד משנינו".. כאילו הלחן דורש שישלבו בו את הקול של בטי! 2. איזה שיר של בטי מתאים שעברי יבצע? זה ממש לא קל..אני חושבת ש"נסה אותי". 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולבטי לבצע דואט יחד? אמאלה! כן! 4. איזה שיר של עברי מתאים ששניהם יבצעו יחד? "ביום שמש יפה" (פשוט פנטזיה!) 5. איזה שיר של בטי מתאים ששניהם יבצעו יחד? "יומולדת"- זה יכול להיות ממש מרגש! אם יהיה דואט כזה, אני אהיה בעננים

עכשיו אני

וואו, הרעיונות שלכם ממש מעולים. אני אנסה לתת את הרעיונות שלי... שיר של עברי בביצוע בטי: חורף שיר של בטי בביצוע עברי: קסמים שיר של עברי בביצוע משותף: אישה לויתן שיר של בטי בביצוע משותף: אהבתו הלכתי על הגישה המלנכולית משהו... אבל נראה לי שיצאו בחירות טובות המשך יום טוב יעל

ADVAM4

New member
../images/Emo13.gif

1. איזה שיר של עברי מתאים שבטי תבצע?כבשים 2. איזה שיר של בטי מתאים שעברי תבצע?מניפולציה.. יואוו.. חח עכשיו אני רוצה לשמוע את זה! 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולבטי לבצע דואט יחד?כע 4. איזה שיר של עברי מתאים ששתיהם יבצעו יחד?ביום שמש יפה.. וגם.. לאונרדו. 5. איזה שיר של בטי מתאים ששתיהם יבצעו ?פרפרים

למעלה