הדואט של בטי עם..

RTur

New member
הדואט של בטי עם..

דנה ברגר (יעל, בשבילך..
) 1. איזה שיר של דנה מתאים שבטי תבצע? 2. איזה שיר של בטי מתאים שדנה תבצע? 3. לדעתכם - מתאים לדנה ובטי לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של דנה מתאים ששתיהן יבצעו יחד? 5. איזה שיר של בטי מתאים ששתיהן יבצעו יחד?

ADVAM4

New member
מה זה בשביל יעל! דנה היא שלי!

1. איזה שיר של דנה מתאים שבטי תבצע?גן מאיר 2. איזה שיר של בטי מתאים שדנה תבצע? סיבות אישיות 3. לדעתכם - מתאים לדנה ובטי לבצע דואט יחד?מאוד!אם זה קורה.. אני.. אני.. אני אעשה מה שאתם רוצים! 4. איזה שיר של דנה מתאים ששתיהן יבצעו יחד? איפה הוא עכשיו 5. איזה שיר של בטי מתאים ששתיהן יבצעו יחד? מר לי

לא גונבת את דנה מאף אחת...

אדוה- בשביל שתינו... שיר של דנה בביצוע בטי: מחכה לו שיר של בטי בביצוע דנה: לזרום שיר של דנה בביצוע משותף: בומביי (האהוב עלי, יהיה מעניין) שיר של בטי בביצוע משותף: יום הולדת ועכשיו תקשיבו- אתמול הייתי בהופעה של אריק ברמן ואתם פשוט לא מאמינים איזו הופעה. הטקסטים, אתם רק יכולים לתאר כמה מעולים ושנונים...המוסיקה מדהימה והעיבודים- כמו שאני אוהבת- מפתיעים ומושקעים. אז דבר ראשון- מומלץ. דבר שני- הדיסק יוצא בתחילת ינואר ודבר אחרון- מחר יוצא לו עוד סינגל לרדיו- למות... קצת עשה לי בלוז (וביאס לגמור את ההופעה בבאסה) אבל בלוז עם טעם של אופטימיות... שיהיה לכם ששששששששששששששבת שלום ושנפגש בקרוב בהופעה של ה- אחת!!! יעל

אני ראיתי אותם יחד בהופעה

אפילו פעמיים. פעם דנה ארחה את בטי ופעם בטי ארחה את דנה. היה ביצוע מדהים ביותר לנדנדה, לקצת ממך ליומולדת. אויש אלו היו ימים....

ADVAM4

New member
../images/Emo11.gifמתי זה קרה?!

בטח בשנות ה90 במאוחרות.. \=

בתחילת העשור האחרון

דנה הוציאה את עד הקצה ב-2000, ביולי בערך היתה לה הופעה חגיגית ובלתי נשכחת באמפי וול. היא ארחה שם את קורין אלאל, חמי רודנר ועוד זמרת אלמונית בשם בטי (שרק התחילה לחמם את אביב גפן). כמה חודשים אח"כ היתה הופעה חגיגית של בטי (לא זכור לי למה), ודנה עלתה להופיע אתה. אהההה ועכשיו נזכרתי שהן שרו גם את "גברים מקצוענים". תארו לכם את האנרגיה של השיר הזה אחרי "קצת ממך". אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן.

gmillet

New member
אבל גנבת לי שלושה שירים

את מחכה לו, לזרום ובומביי גרררר....
ובכל זאת: שיר של דנה בביצוע בטי: חמימות חולפת או סוף סוף ההתחלה שיר של בטי בביצוע דנה: מלכת הפופ שיר של דנה בביצוע משותף: האל עם החצים שיר של בטי בביצוע משותף: פרפרים

האל עם החיצים- מעולה

איך הזכרת לי...איזה כייף...חבל שאני כ"כ באובססיביות על אריק ברמן כעת אבל בשבת אני אקדיש קצת נוסטלגיה לדנה- אכן מלכה!!! יום טוב יעל

ADVAM4

New member
יעל בשבילך..

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=90839391 קישור לביקורת על ההופעת של אריק+תמונה [= תהני

למעלה