הדואט של דודו עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של דודו עם..

פינה לימי שישי.. בכל שבוע יוצג בפינה זו זמר/זמרת/להקה כלשהי ותצטרכו לענות על מס' שאלות בקשר לדואט אפשרי בין אותו זמר/זמרת/להקה עם דודו.. והשבוע: הדואט של דודו עם.. עברי לידר
והשאלות: 1. איזה שיר של עברי מתאים שדודו יבצע? 2. איזה שיר של דודו מתאים שעברי יבצע? 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולדודו לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של עברי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד?

שלי פאר

New member
בוקר טובבבב

והשאלות: 1. איזה שיר של עברי מתאים שדודו יבצע? מממ יותר טוב כלום מכמעט 2. איזה שיר של דודו מתאים שעברי יבצע? זוזי זוזי 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולדודו לבצע דואט יחד? כן... 4. איזה שיר של עברי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? מרי לנצח ושדודו יביא אותה בגיטרה 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? אני רץ

RTur

New member
למה אתם לא עונים?

1. איזה שיר של עברי מתאים שדודו יבצע? אממ.. להבין את המים? 2. איזה שיר של דודו מתאים שעברי יבצע? ימים צבעוניים אולי? 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולדודו לבצע דואט יחד? יכול להיות.. 4. איזה שיר של עברי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? להבין את המים 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? אבוא אלייך?

יוו, איזה דיליי../images/Emo6.gif

לא הייתי בבית, וכשנכנסתי זה היה להגיב על שטויות
1. איזה שיר של עברי מתאים שדודו יבצע? הממ
וואו, לא עולה לי שיר מתאים
2. איזה שיר של דודו מתאים שעברי יבצע? כנ"ל. 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולדודו לבצע דואט יחד? לא
כל אחד מהם הוא מוכשר ומאמם בפני עצמו
ביחד?! לא נראה לי הולך
4. איזה שיר של עברי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? אבל אנ'לא רוצה
5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? כנ"ל

hadaroshh

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1. איזה שיר של עברי מתאים שדודו יבצע? אממ וואי לא יודעת חחח (לא מתאים..) 2. איזה שיר של דודו מתאים שעברי יבצע?"נסיכים וסוסים" או "גברת מזרחי" 3. לדעתכם - מתאים לעברי ולדודו לבצע דואט יחד? לא! (חחח כבר דנו על זה) 4. איזה שיר של עברי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? אממ זה די חידוש של שיר שעברי עשה אבל מעניין לשמוע אותם שרים את "גשם אחרון" 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? "בדיוק בזמן"

למעלה