הדואט של דודו עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של דודו עם..

אפרת גוש
1. איזה שיר של אפרת מתאים שדודו יבצע? 2. איזה שיר של דודו מתאים שאפרת תבצע? 3. לדעתכם - מתאים לאפרת ולדודו לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של אפרת הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד?

hadaroshh

New member
עונה =]

1. איזה שיר של אפרת מתאים שדודו יבצע? "לצאת" (אני חושבת שקוראים לזה ככה) 2. איזה שיר של דודו מתאים שאפרת תבצע? חח לא יודעת אין ממש שיר של דודו שיהיה מספיק קודר בשביל אפרת XD 3. לדעתכם - מתאים לאפרת ולדודו לבצע דואט יחד? כן! 4. איזה שיר של אפרת הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? פחח לא יודעת.. 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד?מעליות

...

1. איזה שיר של אפרת מתאים שדודו יבצע? מה שקרה
2. איזה שיר של דודו מתאים שאפרת תבצע? המממ, לא יודעת
. 3. לדעתכם - מתאים לאפרת ולדודו לבצע דואט יחד? כן! 4. איזה שיר של אפרת הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? מה שקרה
5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? פוצי

RTur

New member
עונה:

1. איזה שיר של אפרת מתאים שדודו יבצע? מה שקרה 2. איזה שיר של דודו מתאים שאפרת תבצע? בדיוק בזמן? 3. לדעתכם - מתאים לאפרת ולדודו לבצע דואט יחד? כן 4. איזה שיר של אפרת הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? מה שקרה 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? אולי.. טפטופים?

שלי פאר

New member
אפרת גוש!?

1. איזה שיר של אפרת מתאים שדודו יבצע? לא יודעת אני לא מכירה שירים שלה 2. איזה שיר של דודו מתאים שאפרת תבצע? לא יודעת אני לא אוהבת אותה כל כך 3. לדעתכם - מתאים לאפרת ולדודו לבצע דואט יחד? לא 4. איזה שיר של אפרת הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? לא יודעת 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? לא יודעת

למעלה