הדואט של דודו עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של דודו עם..

רמי קלינשטיין 1. איזה שיר של רמי מתאים שדודו יבצע? 2. איזה שיר של דודו מתאים שרמי יבצע? 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולדודו לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של רמי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד?

מפתיע../images/Emo3.gif

1. איזה שיר של רמי מתאים שדודו יבצע? נוצה ברוח. 2. איזה שיר של דודו מתאים שרמי יבצע? זוזי
. 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולדודו לבצע דואט יחד? כן
4. איזה שיר של רמי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? דלת הכניסה. 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? זוזי.

../images/Emo208.gif

הפורום יבש, אנחנו עושים הכל כדי שהוא יהיה פעיל- אז עשו טובה ותענו, נבלות
!
אבל מה, אני נורא מתוקה.

שלי פאר

New member
יש פה בעיה קלה

אני לא מכירה אף שיר של רמי קליינשטיין מה אני עושה?!

RTur

New member
עונה:

1. איזה שיר של רמי מתאים שדודו יבצע? רוחות מלחמה, דלת הכניסה 2. איזה שיר של דודו מתאים שרמי יבצע? בדיוק בזמן? 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולדודו לבצע דואט יחד? כן 4. איזה שיר של רמי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? דלת הכניסה 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? בדיוק בזמן

וואו!

אוקיי: 1. איזה שיר של רמי מתאים שדודו יבצע? "הרבה פנים" 2. איזה שיר של דודו מתאים שרמי יבצע? לדעתי "מתוך בחירה" 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולדודו לבצע דואט יחד? זה יהיה מעניין. רמי קליינשטיין הוא בעיקר רוקיסט ודודו משלב עוד סגנונות. 4.איזה שיר של רמי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד?"חוץ ממך כלום" זה יהיה מיוחד... 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? "אני רץ".

Moshik9

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. איזה שיר של רמי מתאים שדודו יבצע? רוחות מלחמה 2. איזה שיר של דודו מתאים שרמי יבצע? הימים האבודים הגירסא הרגילה(לא האקוסטית) 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולדודו לבצע דואט יחד? קצת רוק, יהיה נחמד. 4.איזה שיר של רמי הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? רוחות מלחמה. 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? הימים האבודים.

למעלה