הדואט של דודו עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של דודו עם..

בהשראת ה-SMS האחרון שקיבלתי: לירז צ'רכי
ויאללה לענות: 1. איזה שיר של לירז הייתם רוצים שדודו יבצע? 2. איזה שיר של דודו הייתם רוצים שלירז תבצע? 3. לדעתכם - מתאים לדודו וללירז לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של לירז הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד?

שלי פאר

New member
תראו ממתי ארתור מקבל אס.אמ.אסים

ויאללה לענות: 1. איזה שיר של לירז הייתם רוצים שדודו יבצע? יהיה בסדר 2. איזה שיר של דודו הייתם רוצים שלירז תבצע? פוצי 3. לדעתכם - מתאים לדודו וללירז לבצע דואט יחד? כן 4. איזה שיר של לירז הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? יהיה בסדר 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? פוג אל נאחל (משהו כזה, נכון!?)

=)

1. איזה שיר של לירז הייתם רוצים שדודו יבצע? בעיניים עצומות. 2. איזה שיר של דודו הייתם רוצים שלירז תבצע? גברת מזרחי. 3. לדעתכם - מתאים לדודו וללירז לבצע דואט יחד? כן, נראה לי
. 4. איזה שיר של לירז הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? בעיניים עצומות
. 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? פוצי.

לירז צרכי שרה??../images/Emo80.gif

נחמד נחמד.. ואני חושבת שאני לא מכירה מספק שירים של דודו בשביל לענות על זה..תנו לי לקנות קודם את הדיסק הראשון=]]

כה???../images/Emo80.gif

עוד דיסק שאני צריכה לקנות..נחמד נחמד.. אני אלך מחר ואקנה את הראשון של דודו ואת שלה... הוא טוב הדיסק??

RTur

New member
מדהים! מאוד מומלץ.. היא מעולה!

(ודודו ניגן אצלה בדיסק..)

RTur

New member
עונה:

1. איזה שיר של לירז הייתם רוצים שדודו יבצע? עוד צהריים 2. איזה שיר של דודו הייתם רוצים שלירז תבצע? פוג אל נאחל 3. לדעתכם - מתאים לדודו וללירז לבצע דואט יחד? כן! 4. איזה שיר של לירז הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? בעיניים עצומות 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? מעליות

למעלה