הדואט של דודו עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של דודו עם..

הדורבנים 1. איזה שיר של דודו מתאים שהדורבנים יבצעו? 2. איזה שיר של הדורבנים מתאים שדודו יבצע? 3. לדעתכם - מתאים שדודו והדורבנים ישירו יחד? 4. איזה שיר של דודו מתאים שהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של הדורבנים מתאים שהם יבצעו יחד?

../images/Emo9.gif

1. איזה שיר של דודו מתאים שהדורבנים יבצעו? לא יודעת
2. איזה שיר של הדורבנים מתאים שדודו יבצע? עוד לילה? 3. לדעתכם - מתאים שדודו והדורבנים ישירו יחד? לא כ"כ, אבל בסדר
. 4. איזה שיר של דודו מתאים שהם יבצעו יחד? אולי ימים צבעוניים. 5. איזה שיר של הדורבנים מתאים שהם יבצעו יחד? עוד לילה.

אני אשמח לענות חחחחחחחח...

1. איזה שיר של דודו מתאים שהדורבנים יבצעו?הלילה לא חחחחחחח... 2. איזה שיר של הדורבנים מתאים שדודו יבצע?לא בא לי לשמוע 3. לדעתכם - מתאים שדודו והדורבנים ישירו יחד?ברור וזה גם הולך לקרות במוצ"ש הזה... 4. איזה שיר של דודו מתאים שהם יבצעו יחד?ולך מה זה עושה 5. איזה שיר של הדורבנים מתאים שהם יבצעו יחד?צל עץ תמר...

RTur

New member
איזה הופעה? איפה?

והאמת הלוואי אבל אני לא ממש יכול.. אני טס בעוד שבוע ואני צריך כסף חח..

RTur

New member
מה זה?! מה זאת אומרת זה יקרה?

הסבירי, נמקי, פרטי, הדגימי..

מבול של הודעות...

אז ככה: מוצ"ש הזה למה קשור יש מופע ענק בקיסריה! (קיוויתי ללכת אבל לא כ"כ יוצא לי..) בכל מקרה הם מארחים שם את דודו ואת הדורבנים ולכן יכול להיות שיהיה להם דואט במוצ"ש הזה. (וזכרתי,ארתור, שאמרת שאתה הולך אבל כנראה שהתבלבלתי...)

RTur

New member
אני תכננתי ללכת.. אבל

פורסם שזה בוטל לא? אני זוכר שכתבו שהם ביטלו את המופע.. החזירו אותו שוב?

RTur

New member
עונה:

1. איזה שיר של דודו מתאים שהדורבנים יבצעו? עכשיו עלה לי רעיון מצחיק.. הדורבנים עשו גרסה בת-ז*** ל"צל עץ תמר" של זוהר ארגוב.. הם הצליחו להפוך שיר נוראי למשו טוב.. אז אולי הם יצליחו להוציא מטעמים מהזוועה שנקראת "אני שר"?
2. איזה שיר של הדורבנים מתאים שדודו יבצע? לא בא לי לשמוע, כל מה שרצית 3. לדעתכם - מתאים שדודו והדורבנים ישירו יחד? ברורררר!!! הלוואי! התגשמות חלום! (בערך..) 4. איזה שיר של דודו מתאים שהם יבצעו יחד? "לחיות באגדות" (מרקו התאבד) חחח
5. איזה שיר של הדורבנים מתאים שהם יבצעו יחד? כל מה שרצית, לא בא לי לשמוע, בהעדר זמיר

למעלה