הדואט של דודו עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של דודו עם..

קרן פלס יש להם מנהל משותף (אסף דרעי), שניהם חתומים ב"הד ארצי", שניהם הוציאו דיסק בשנה (העברית) שחלפה, שניהם עבדו עם הראל סקעת (היא כתבה שירים, דודו ניגן), שניהם מוכשרים מאוד, אז למה לא לנסות? 1. איזה שיר של קרן מתאים שדודו יבצע? 2. איזה שיר של דודו מתאים שקרן תבצע? 3. לדעתכם - מתאים לקרן ודודו לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של קרן מתאים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של דודו מתאים ששניהם יבצעו יחד?

../images/Emo12.gif

1. איזה שיר של קרן מתאים שדודו יבצע? רכבת באירופה
<?!>. 2. איזה שיר של דודו מתאים שקרן תבצע? אנאערף. 3. לדעתכם - מתאים לקרן ודודו לבצע דואט יחד? לא ממש
. 4. איזה שיר של קרן מתאים ששניהם יבצעו יחד? המ, אביתר. 5. איזה שיר של דודו מתאים ששניהם יבצעו יחד? בדיוק בזמן <?!>.

שלי פאר

New member
הופ

1. איזה שיר של קרן מתאים שדודו יבצע? נו השיר שהיא אומרת "יותר מידיי עייפות חות מידיי עיניים להכיל אותה.." 2. איזה שיר של דודו מתאים שקרן תבצע? אני רץ 3. לדעתכם - מתאים לקרן ודודו לבצע דואט יחד? כן מאדדדדדדדדדדדדדדדדד 4. איזה שיר של קרן מתאים ששניהם יבצעו יחד? אותו שיר של קרן 5. איזה שיר של דודו מתאים ששניהם יבצעו יחד? בדיוק בזמן

RTur

New member
אופס, יש לי טעות קטנה..

אסף דרעי כבר לא המנהל של דודו.. אבל הוא היה פעם
עכשיו המנהל של דודו זה גיל המסנן המעצבן
1. איזה שיר של קרן מתאים שדודו יבצע? יהיה משעשע אם הוא יבצע את "איתי"! 2. איזה שיר של דודו מתאים שקרן תבצע? נסיכים וסוסים אולי 3. לדעתכם - מתאים לקרן ודודו לבצע דואט יחד? יהיה ממש מאגניב 4. איזה שיר של קרן מתאים ששניהם יבצעו יחד? איתי, רכבת באירופה 5. איזה שיר של דודו מתאים ששניהם יבצעו יחד? נסיכים וסוסים

למעלה