הדואט של דודו עם..

RTur

New member
הדואט של דודו עם..

היהודים 1. איזה שיר של היהודים מתאים שדודו יבצע? 2. איזה שיר של דודו מתאים שהיהודים יבצעו? 3. לדעתכם - מתאים ליהודים ולדודו לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של היהודים מתאים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של דודו מתאים ששניהם יבצעו יחד?

ממ..

1. איזה שיר של היהודים מתאים שדודו יבצע? שום שיר. 2. איזה שיר של דודו מתאים שהיהודים יבצעו? שום שיר. 3. לדעתכם - מתאים ליהודים ולדודו לבצע דואט יחד? לא. 4. איזה שיר של היהודים מתאים ששניהם יבצעו יחד? שום שיר. 5. איזה שיר של דודו מתאים ששניהם יבצעו יחד? שום שיר.

שלי פאר

New member
אממ

1. איזה שיר של היהודים מתאים שדודו יבצע? שום שיר. 2. איזה שיר של דודו מתאים שהיהודים יבצעו? שום שיר. 3. לדעתכם - מתאים ליהודים ולדודו לבצע דואט יחד? לא. 4. איזה שיר של היהודים מתאים ששניהם יבצעו יחד? שום שיר. 5. איזה שיר של דודו מתאים ששניהם יבצעו יחד? שום שיר

שלי פאר

New member
לא פשוט היו לנו אותם תשובות

ולא היה לי נעים לרשום שאני לא רוצה לענות ;)

nuna19

New member
ננסה...

למרות שזה נשמע קצת מוזר... 1. איזה שיר של היהודים מתאים שדודו יבצע?מחפש תשובה 2. איזה שיר של דודו מתאים שהיהודים יבצעו?דבר פתוח (זה היחיד!) 3. לדעתכם - מתאים ליהודים ולדודו לבצע דואט יחד?לא יודעת... זה יהיה מצחיק.. 4. איזה שיר של היהודים מתאים ששניהם יבצעו יחד?תדמיינו את "עידן האלוהים" בסלסולים חחחחחחחחחחח... 5. איזה שיר של דודו מתאים ששניהם יבצעו יחד?אולי שכחתי לאהוב...

RTur

New member
ועכשיו תורי:

1. איזה שיר של היהודים מתאים שדודו יבצע? מחפש תשובה 2. איזה שיר של דודו מתאים שהיהודים יבצעו? זוזי, בדיוק בזמן 3. לדעתכם - מתאים ליהודים ולדודו לבצע דואט יחד? יהיה שיתוף פעולה מעניין מאוד 4. איזה שיר של היהודים מתאים ששניהם יבצעו יחד? עוד ארון אחד, מחפש תשובה 5. איזה שיר של דודו מתאים ששניהם יבצעו יחד? שכחתי לאהוב

למעלה