הדואט של מיקה עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של מיקה עם..

פינה חדשה שהושאלה מפורום איגי וקסמן כדי לעורר קצת ת'פורום.. כל פעם יוצג בפינה זו זמר/זמרת/להקה ותצטרכו לענות על כמה שאלות בנוגע לדואט בין מיקה לאותו זמר/זמרת/להקה אם במקרה יצא כזה דבר חחח.. יש לציין שלפעמים יופיעו בפינה זו גם זמרים שכל קשר בין מיקה אליהם הוא שאין ביניהם קשר חחח ולפינה הראשונה האמן הנבחר הוא: דודו טסה והשאלות: 1. איזה שיר של מיקה מתאים שדודו יבצע? 2. איזה שיר של דודו מתאים שמיקה יבצע? 3. לדעתכם - מתאים למיקה ולדודו לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של מיקה הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד?

RTur

New member
עונה:

1. איזה שיר של מיקה מתאים שדודו יבצע? אלול בעין כרם? 2. איזה שיר של דודו מתאים שמיקה יבצע? טפטופים 3. לדעתכם - מתאים למיקה ולדודו לבצע דואט יחד? כן 4. איזה שיר של מיקה הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? אלול בעין כרם 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? טפטופים חח בעיקרון אני רוצה ששניהם יעשו דואט ביחד אבל שיר חדש.. לא שיר מוכר

עונהההה

1. איזה שיר של מיקה מתאים שדודו יבצע? אמממ... אולי "קח"? 2. איזה שיר של דודו מתאים שמיקה יבצע? מיקה זה נקבה אז כותבים ואומרים "תבצע" ולא "יבצע"! איפה הייתה בשיעורי לשון?! (טון מורתי כבד של מורה עם גזרה גבוהה ומשקפיים שמכסות את כל הפרצוף
) אבל בכל מקרה... אני בקושי מכירה שירים של דודו אז אני לא יודעת. 3. לדעתכם - מתאים למיקה ולדודו לבצע דואט יחד? כן, יש להם קולות שונים מאוד מאוד אז זה מעניין! 4. איזה שיר של מיקה הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? "מרגע לרגע" ו"קח". 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? אני בקושי מכירה שירים שלו, אין לי מושג
מעניין למה בחרתה כאומן הראשון את דודו

RTur

New member
העתקתי את השאלות מהפורום של דודו

אז שכחתי לשנות גם את נוסח השאלות חחח החלפתי רק את השם של הזמרים חחח

pusher

New member
גם את צריכה שיעור בלשון../images/Emo2.gif

אומרים "הית"

pusher

New member
My turn!

1. איזה שיר של מיקה מתאים שדודו יבצע? לא נראה לי שיש כזהה
2. איזה שיר של דודו מתאים שמיקה יבצע? "אני גיטרה" XD
3. לדעתכם - מתאים למיקה ולדודו לבצע דואט יחד? בטח 4. איזה שיר של מיקה הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? מגדלור 5. איזה שיר של דודו הייתם רוצים ששניהם יבצעו יחד? "זוזי"
.....

למעלה