הדואר בא היום..

BaByGuRrRl

New member
הדואר בא היום..

בת דודה שלי שלחה לי בדואר מסינגפור אוזניות חדשות (שלי כבר היו קצת בלויות..) וספליטר של בלקין. האיכות של במוזיקה נהדרת גם עם הספליטר, ניסיתי להקשיב בשני הזוגות, זה נחמד מאוד
יש עוד כמה דברים שהיא צריכה לשלוח לי מארה"ב..אני שוקלת להזמין דרך האינטרנט חומר ניקוי לאייפוד כי כבר יש עליו המון שריטות ושטויות. מישהו ממליץ על חומר מסויים?

BaByGuRrRl

New member
לכן קנו לי אותו בסינגפור ../images/Emo13.gif ו..

יש לך מושג לגבי החומר ניקוי? פשוט השריטות כבר משגעות אותי, ואני רוצה שהוא ייראה חדש יותר

חומר ניקוי לא יעזור

יעזור לשמור עליו עם נרתיקים ואיסקינים ובשביל הסריטות שכבר יש איילה מהפורום עושה ליטוש תשאלי את שי והוא יספר חוויות

BaByGuRrRl

New member
ליטוש? מה הכוונה? חשבתי לקנות את ה.

ice cream..רשום על זה באייפוד לאונג'.. או את החומר השני ששכחתי כבר איך קוראים לו. יש לי אייסקינים וגם תיק כזה שקיבלתי עם האייפוד אבל בכל זאת הוא נשרט לפעמים.

אז קני אם מומלץ באתר ההוא

מה שנקרא מרכז האיפוד העולמי למשתמשים הוא המקום העיקרי שאפשר לסמוך עליו אז אם הם אומרים קני וספרי איך זה עבד

nadav144

New member
בשביל מה?....

אז יש עליו סריטה וחצי... נו? אז הוא לא מנגן...? בכל מקרה, לקרמים האלה יש תכונת פלא - אחרי כמה זמן.... המצב חוזר לקדמותו... באופן מדהים האדם הממוצע פשוט ישים את הקרם שוב.. ושוב.. ושוב... עד ש..אופס - נגמרה החבילה.... בקיצור... הוצאה כספית גדולה.... אני לא הייתי מוציא.. תחסכי את הכסף ותקני בסוף IPOD חדש

למעלה