הדואר בחיפה מחיל לזייף , אני מקווה

haifaboy

New member
הדואר בחיפה מחיל לזייף , אני מקווה

שזו לא תהיה תופעה .. שוב סיפור החבילות הנעלמות , הבוקר גיליתי פתק כחול נחבא בתוך תיבת הדואר , קפצתי לסניף ונחשו מה ?? נכון לא מצאו את החבילה וביקשו שאבוא ביום ראשון . בבדיקה שעשיתי עם החבילה שנמצאה מאתמול זו לא החבילה בפתק החדש . מה קורה לדואר פה בחיפה ?? הבעיה הכי קשה היא שהפתקים שנשלחים עם הקידומת YY שהיא לא "רשום" ואף אחד לא עוקב אחריהם.

רעיון שלי לרשות הדואר , כשאתם מפיצים את החבילות לסניפים למה שבסניף עצמו לא יאשרו ע"י קורא בר קוד שהחבילה הגיעה פיסית אליהם גם אם היא לא רשומה . כלומר כל חבילה שסונה במספר יחודי ויצאה מסניף החלוקה הראשי לסניפי הדואר ברחבי העיר ברגע שהפקידים בסניף מקבלים את המשלוחים תוזן באמצעות בר קוד למחשב שהיא נמצאת פיסית בסניף מסויים , ככה לדעתי הרבה טעויות כאלו לא יקרו .

liorb22

New member
אני בטוח שניתן לעקוב אחר החבילות האלה

הרי החבילות, מרגע הגעתן לישראל, מטופלות וממוינות ע"י הדואר. בטוח שיש להם דרך לעקוב אחר החבילות, לפחות איזורית., אבל אף אחד לא באמת יודה בזה. עובדה שכל חבילה מגרמניה, ולו הפשוטה ביותר, ניתנת למעקב כאילו היתה חבילה רשומה... לאחר שינוי מינורי בקוד החבילה (מאמזון לפחות).

haifaboy

New member
עובדה שלא

אמרו לי גם בסניף , גם ב 171 וגם בבית הדואר המרכזי . חבילות שהסימון שלהם מתחיל ב YY הן לא רשומות וכלן לא ניתן לדעת איפה הן יושבות פיזית אחרי שיצאו מבית הדואר המרכזי ואת זה לדעתי אפשר לתקן אם רוצים . כשהם קולטים את החבילות החדשות להעביר בר קוד ישירות לתוך המחשב שלפי הקוד יסמן באיזה סניף החבילה נקלטה באופן מעשי ומתי ואפילו אם רוצים ממש חזק ע"י מי .

liorb22

New member
לשם כך יש את החבילות הרשומות

הם לא יתנו לך שירות כזה בחינם.

haifaboy

New member
מה זה נקרא חינם ??

החבילה כבר אצלהם היא נעלמה במערכת שלהם אחרי שהגיעה אליהם . הם צריכים שיהיה להם סדר שם וזה לא שרות כזה בעייתי , כולה לסרוק עם בר קוד .

liorb22

New member
שירות מעקב משלוחים עולה כסף

אתה לא מצפה מהם שיתנו לך את השירות בחינם, נכון?
אף חברת דואר עולמית לא נוהגת כך, ואין סיבה שדואר ישראל ינהג בשונה מן המקובל בעולם.

המקסימום שאתה יכול לעשות במצבים שכאלה הוא לנדנד ללא הרף ולהתלונן לדואר. מזוודת הנוקמים שהזמנתי התעכבה בדואר למעלה משלושה שבועות. הדוור שלנו עבר ניתוח והביא מחליף על הפנים שהיה מחלק דואר פעם בשבוע במקרה הטוב. התלוננתי במוקד הדואר, והפלא ופלא - תוך יומיים מהתלונה הדוור הקבוע חזר לעבוד והחבילה "פתאום" הגיעה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה זה פתק כחול?

היי עופר. כבקשתך - מגיבה.

ידוע גם לי על דואר ש "נעלם " ולבסוף מגיע לאחר חודשים מספר. זה קרה לי כשהזמנתי כיסוי חדש למושבי הרכב.

המשך יום נפלא.

רוני 1502

New member
דואר ישראל

ההורים שלי גרים בשכונת אחוזה בחיפה,הם מזמינים המון חבילות מהEBAY
ועד היום לא היו תקלות.
ההורים שלי דוקא מרוצים מהדואר בחיפה.
כנראה הייתה לך תקלה ...

haifaboy

New member
מה שהיה בסוף זה שהחבילה התחבאה מאחורי

שת חבילות אחרות. למה לקח להם 4 חיפושים למצוא את זה אני לא מבין . את החבילה הנוכחית גם מצאו - סטיילבוק של WILLOW והיום אספתי אותה ...

העיקר שיש סוף טוב. יש כל כך הרבה חבילות

שמספיק שיניחו בטעות במקום שונה - שלא תמיד יצליחו למצוא.
אבל דבר אחד ברור. לא מזלזלים, מחפשים ומתנצלים במידת הצורך.

למעלה