הדואר החזיר לשולח, בגלל שהודעה לא הגיעה אלי בכלל

יאיון11

New member
הדואר החזיר לשולח, בגלל שהודעה לא הגיעה אלי בכלל

איך ניתן לעקוב אחרי מישלוח שהיזמנתי באיביי, ולא להיות תלוי בהודעות SMS מהדואר ?
לפעמים מגיע מוצר שהזמנתי, כאשר על תוית הכתובת מופיע מספר טלפון ישן, מספר שהיה לי פעם, אז כאשר מגיעה חבילה, מהדואר שולחים לי הודעת SMS אל מספר הטלפון הישן , ואז אני לא מקבל את ההודעה, והמוצר נישלח בחזרה אל השולח ,
אני מניח שהטלפון הישן, אולי נירשם על ידי הספק השולח, שלא עידכן אצלו את מספר הטלפון החדש, משום מה.
יש לציין שהכתובת שלי היא בתיבת דואר ממוספרת, שנימצאת בתוך סניף בית הדואר, אז אני לא מבין מדוע הדואר בכלל שולחים את הודעות SMS , במקום פשוט לשים פתק בתוך התיבת דואר?
אני שאלתי את מנהל הסניף המקומי, הוא אומר שאין לו שליטה על זה, וההודעות SMS נישלחות מהסניף המרכזי !?
(דרך אגב, באיביי ובפייפאל מעודכנים במספר הטלפון החדש)

טלי5555

New member
אני תמיד שולחת הודעה לכל מוכר שאני קונה ממנו

שיציין את מספר הטלפון שלי על תוית המשלוח.

trilliane

Well-known member
מנהל
רעיון רע, סתם תטריד את כולם לחינם... פשוט עדכן את המספר וחסל

מוכרים עובדים אוטומטית עם תוויות בפורמט מודפס מראש, זה לא שהם ישבו ידנית לכתוב את המספר שלך רק כי ביקשת. במקרים רבים הם עצמם לא הגוף המדפיס/שולח כי הם עובדים עם ספק/מחסן שמבצע זאת עבורם. תדאג שבכתובת שלך יופיע המספר הנכון והעדכני וכך לא תצטרך לבקש בקשות מיוחדות ולהטריד את כולם.

trilliane

Well-known member
מנהל
למה לא עדכנת את מספר הטלפון שלך באיביי?

"אני מניח שהטלפון הישן, אולי נירשם על ידי הספק השולח, שלא עידכן אצלו את מספר הטלפון החדש, משום מה."
למה אתה חושב שהספק צריך לעדכן אצלו משהו? אין לו מספר טלפון ישן שלך והוא לא מנהל אצלו תיק לקוח שלך, הוא מקבל את כל הנתונים מאיביי ומדפיס אותם כמות שהם. אם אתה לא עדכנת אותם הוא יקבל נתונים לא עדכניים.
&nbsp
אכן, הדואר עבר למשלוח מסרונים, והם נשלחים ע"י הסניף המרכזי (למשל מרכז המיון במודיעין) ולא ע"י סניף הקצה. מסניף הקצה נשלח מסרון אוטומטי עם מס' המדף, ברגע שהם סורקים את המוצר ומקצים לו מיקום (כאמור, נעשה אוטומטית ע"י המחשב בדואר). ייתכן שיש אפשרות לפנות לשירות הלקוחות של הדואר (אפשר גם בפייסבוק, ואף לפנות ישירות למנכ"ל הדואר, כן כן, חפש בגוגל) ולבדוק אפשרות כזאת, אבל לא פשוט יותר לעדכן את הפרטים שלך וחסל?

&nbsp
אגב, אני לא סומכת על השולח שידפיס את מספר הטלפון שלי על החבילה, לא כולם עושים זאת. לפיכך אני דואגת לכתוב את מספר הטלפון כחלק מהכתובת (בד"כ יש לפחות שורה אחת עודפת שאני יכולה לנצל לשם כך). מאז שאני עושה זאת אני מקבלת מסרונים קבוע ואין שום בעיה; שמים לי פתק בתיבה רק אם המספר לא קריא (לא קורה הרבה, אבל לפעמים מדפיסים תוויות משלוח באיכות ירודה).

למעלה