הדובה, תולעת המוח והחיסונים: קנדי ג'וניור והקנוניה נגד הבריאות

Harrington

Well-known member
מנהל
בלא מלים...
די היה לקרוא את הכותרת בשביל להבין שהרבה אמת ועובדות לא נמצא בהמשך המאמר. כמות השקרים וההשמצות בכותרת הקטנה התעלתה גם על הנהוג באתר ליינט בדרך כלל.

אכן אין מה להכביר מילים במקרים כאלו. עדיף פשוט לדלג הלאה ולקוות שמישהו ידאג להביא גם אמצעי תקשורת מעט יותר אמינים ורציניים.

The Real Big Joe

Well-known member
די היה לקרוא את הכותרת בשביל להבין שהרבה אמת ועובדות לא נמצא בהמשך המאמר. כמות השקרים וההשמצות בכותרת הקטנה התעלתה גם על הנהוג באתר ליינט בדרך כלל.

אכן אין מה להכביר מילים במקרים כאלו. עדיף פשוט לדלג הלאה ולקוות שמישהו ידאג להביא גם אמצעי תקשורת מעט יותר אמינים ורציניים.
תצביע על שקר אחד.

Harrington

Well-known member
מנהל
תצביע על שקר אחד.
"מתנגד חיסונים מוכר" למשל. זה הראשון שם אם אני זוכר נכון. קנדי אינו מתנגד חיסונים, אלא מתנגד לכפיית חיסונים. משהו אחר לחלוטין כמובן.

כאמור, כל כותרת המשנה שם רצופה בדברים כאלה. אז חשקה נפשך לדרוש שאצביע על שקר כפי שאני דורש שאתה תעשה כל אימת שאתה צווח את המילה הזאת בלי להבינה כלל? שוין, עשית את זה. נהנית? מקווה שכן :).

תכל'ס חוששני (ואשמח להתבדות) שזה לא יקדם אותך למצב בו תבין שקר מהו. אבל הזמן ילמד.

The Real Big Joe

Well-known member
"מתנגד חיסונים מוכר" למשל. זה הראשון שם אם אני זוכר נכון. קנדי אינו מתנגד חיסונים, אלא מתנגד לכפיית חיסונים. משהו אחר לחלוטין כמובן.

כאמור, כל כותרת המשנה שם רצופה בדברים כאלה. אז חשקה נפשך לדרוש שאצביע על שקר כפי שאני דורש שאתה תעשה כל אימת שאתה צווח את המילה הזאת בלי להבינה כלל? שוין, עשית את זה. נהנית? מקווה שכן :).

תכל'ס חוששני (ואשמח להתבדות) שזה לא יקדם אותך למצב בו תבין שקר מהו. אבל הזמן ילמד.
אתה ליצן. דקדוקי ניסוח אינם תשובה. קנדי מתנגד לחיסונים בטענה הלא מבוססת על כלום שאינם מועילים. הוא אינו גיבור "חופש הבחירה". ממשל אחראי פועל שכל האזרחים יחוסנו ועושה קמפיינים ללחוץ לביצוע.

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה ליצן. דקדוקי ניסוח אינם תשובה. קנדי מתנגד לחיסונים בטענה הלא מבוססת על כלום שאינם מועילים. הוא אינו גיבור "חופש הבחירה".
במקרה זה, המשמעות לגמרי שונה.
לראיה, גם אני מתנגד רק לחלק מהחיסונים ולא לכולם, כל חיסון משקיע מחשבה תחילה ולאחר בדיקה שאני עורך בעצמי, כי מה לעשות האמון במערכת הרפואית הן המקומית והן העולמית נפגמה לאחר המון פרשיות שחיתות בשילוב חב' התרופות.
אני מתנגד לכפיית החיסונים כפי שהבהרתי לדוג' בתגובה https://www.tapuz.co.il/threads/%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%99-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%A6%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%940%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%96%D7%9C%D7%96%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%A9%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%97%D7%A1%D7%A8-%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%9C%D7%94.15570172/post-145066805 שלי ושרשוריי בנושא ב-|תפוז| ידועים לך :)
ממשל אחראי פועל שכל האזרחים יחוסנו ועושה קמפיינים ללחוץ לביצוע.
ממשל אחראי בודק את יעילות החיסון מול הנזק שגורם.
תכתוב לי בכנות, מה ההבדל בין עסקת החטופים שמצילים כמות דו ספרתית של אנשים ע"ח סבירות גבוהה של מאות ואלפי אנשים שייפצעו או ימותו כתוצאה מהשחרור של אותם מחבלים למצב של חיסון מערכתי של כלל האוכלוסיה ופגיעה לרבות מוות של מיעוט מהמתחסנים (מס' לא ידוע שגבוה ממס' החטופים)?

נערך לאחרונה ב:

The Real Big Joe

Well-known member
במקרה זה, המשמעות לגמרי שונה.
לראיה, גם אני מתנגד רק לחלק מהחיסונים ולא לכולם, כל חיסון משקיע מחשבה תחילה ולאחר בדיקה שאני עורך בעצמי, כי מה לעשות האמון במערכת הרפואית הן המקומית והן העולמית נפגמה לאחר המון פרשיות שחיתות בשילוב חב' התרופות.
אני מתנגד לכפיית החיסונים ושרשוריי בנושא ב-|תפוז| ידועים לך :)

ממשל אחראי בודק את יעילות החיסון מול הנזק שגורם.
תכתוב לי בכנות, מה ההבדל בין עסקת החטופים שמצילים כמות דו ספרתית של אנשים ע"ח סבירות גבוהה של מאות ואלפי אנשים שייפצעו או ימותו כתוצאה מהשחרור של אותם מחבלים למצב של חיסון מערכתי של כלל האוכלוסיה ופגיעה לרבות מוות של מיעוט מהמתחסנים (מס' לא ידוע שגבוה ממס' החטופים)?
השאלה המשונה שלך מסובכת לי מדי. הנושא של מתנגדי החיסונים ברור ופשוט. תראה מה קורה השנה בגלל הקמפיינים נגד חיסון נגד שפעת. עכשו שילדים החלו מתים אנשים רצים להתחסן. תראה מה קורה עם חצבת שחזרהלהכות באוכלוסיית העולם.

Harrington

Well-known member
מנהל
ואתה אידיוט. אז מה?
דקדוקי ניסוח אינם תשובה.
מה לעשות, על זה דיברתי (בצורה שיותר מפורשת ממנה לא ניתן :)) וזאת התשובה לשאלתך. אשמח אם תיאות, ברגע שנכד השכנים יחזור מביה"ס, לנסות בכל זאת להנפיק התייחסות עניינית או סמי-עניינית.
קנדי מתנגד לחיסונים בטענה הלא מבוססת על כלום שאינם מועילים. הוא אינו גיבור "חופש הבחירה". ממשל אחראי פועל שכל האזרחים יחוסנו ועושה קמפיינים ללחוץ לביצוע.
סורי, בזבזת את האפשרות לדיון ענייני. אמנם מספר פעמים שיחקתי היום את המשחק שלך, בו אתה פותח בהשמצות (בד"כ ככה"נ בתקווה שלא אקרא מעבר לכך ותוכל לעשות את עצמך כאילו אני מתחמק כביכול מדיון ענייני) ואחרי זה מגיב בסמי-ענייניות. אבל כמו שאמרתי לך יותר מפעם אחת, זה פשוט רדוד מדי עבורי ומתוך כך משעמם מדי. לאור זאת, לא טרחתי לקרוא את המשפט האחרון מעבר למילים הראשונות בו. אם וכאשר תרצה ותחפוץ בדיון ענייני, הדרך לכך פשוטה להחריד ואתה מכיר אותה היטב (אם כי לא מרבה להשתמש בה מסיבותיך). תרגיש חופשי לעדכן אם וכאשר תהיה מעונין בכך.

עד אז, נראה שמיצינו.

The Real Big Joe

Well-known member
ואתה אידיוט. אז מה?

מה לעשות, על זה דיברתי (בצורה שיותר מפורשת ממנה לא ניתן :)) וזאת התשובה לשאלתך. אשמח אם תיאות, ברגע שנכד השכנים יחזור מביה"ס, לנסות בכל זאת להנפיק התייחסות עניינית או סמי-עניינית.

סורי, בזבזת את האפשרות לדיון ענייני. אמנם מספר פעמים שיחקתי היום את המשחק שלך, בו אתה פותח בהשמצות (בד"כ ככה"נ בתקווה שלא אקרא מעבר לכך ותוכל לעשות את עצמך כאילו אני מתחמק כביכול מדיון ענייני) ואחרי זה מגיב בסמי-ענייניות. אבל כמו שאמרתי לך יותר מפעם אחת, זה פשוט רדוד מדי עבורי ומתוך כך משעמם מדי. לאור זאת, לא טרחתי לקרוא את המשפט האחרון מעבר למילים הראשונות בו. אם וכאשר תרצה ותחפוץ בדיון ענייני, הדרך לכך פשוטה להחריד ואתה מכיר אותה היטב (אם כי לא מרבה להשתמש בה מסיבותיך). תרגיש חופשי לעדכן אם וכאשר תהיה מעונין בכך.

עד אז, נראה שמיצינו.
בלה בלה.gif

certified.woke

Well-known member

לא מדויק כמובן...
https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy_Jr.#Anti-vaccine_advocacy_and_conspiracy_theories_on_public_health​

אגב, משהו קרה לממשק המשתמש.
ה- icon ליצירת קישור אינטרנטי שהיה קים בשורה העליונה - נעלם...

נערך לאחרונה ב:

eקא זו או

Well-known member
בדיוק - ללא מלים.
אבל למזלנו, באמת, מוסדות הרפואה בעולם אינם כפופים לטרפת המטורללת הטראמפית-קנדית-ג'וניוריות.

למעלה