certified.woke
Well-known member
בלא מלים... ynet.co.il/health/article/skxmv00qukx
נערך לאחרונה ב:
די היה לקרוא את הכותרת בשביל להבין שהרבה אמת ועובדות לא נמצא בהמשך המאמר. כמות השקרים וההשמצות בכותרת הקטנה התעלתה גם על הנהוג באתר ליינט בדרך כלל.בלא מלים...
תצביע על שקר אחד.די היה לקרוא את הכותרת בשביל להבין שהרבה אמת ועובדות לא נמצא בהמשך המאמר. כמות השקרים וההשמצות בכותרת הקטנה התעלתה גם על הנהוג באתר ליינט בדרך כלל.
אכן אין מה להכביר מילים במקרים כאלו. עדיף פשוט לדלג הלאה ולקוות שמישהו ידאג להביא גם אמצעי תקשורת מעט יותר אמינים ורציניים.
"מתנגד חיסונים מוכר" למשל. זה הראשון שם אם אני זוכר נכון. קנדי אינו מתנגד חיסונים, אלא מתנגד לכפיית חיסונים. משהו אחר לחלוטין כמובן.תצביע על שקר אחד.
אתה ליצן. דקדוקי ניסוח אינם תשובה. קנדי מתנגד לחיסונים בטענה הלא מבוססת על כלום שאינם מועילים. הוא אינו גיבור "חופש הבחירה". ממשל אחראי פועל שכל האזרחים יחוסנו ועושה קמפיינים ללחוץ לביצוע."מתנגד חיסונים מוכר" למשל. זה הראשון שם אם אני זוכר נכון. קנדי אינו מתנגד חיסונים, אלא מתנגד לכפיית חיסונים. משהו אחר לחלוטין כמובן.
כאמור, כל כותרת המשנה שם רצופה בדברים כאלה. אז חשקה נפשך לדרוש שאצביע על שקר כפי שאני דורש שאתה תעשה כל אימת שאתה צווח את המילה הזאת בלי להבינה כלל? שוין, עשית את זה. נהנית? מקווה שכן .
תכל'ס חוששני (ואשמח להתבדות) שזה לא יקדם אותך למצב בו תבין שקר מהו. אבל הזמן ילמד.
במקרה זה, המשמעות לגמרי שונה.אתה ליצן. דקדוקי ניסוח אינם תשובה. קנדי מתנגד לחיסונים בטענה הלא מבוססת על כלום שאינם מועילים. הוא אינו גיבור "חופש הבחירה".
ממשל אחראי בודק את יעילות החיסון מול הנזק שגורם.ממשל אחראי פועל שכל האזרחים יחוסנו ועושה קמפיינים ללחוץ לביצוע.
השאלה המשונה שלך מסובכת לי מדי. הנושא של מתנגדי החיסונים ברור ופשוט. תראה מה קורה השנה בגלל הקמפיינים נגד חיסון נגד שפעת. עכשו שילדים החלו מתים אנשים רצים להתחסן. תראה מה קורה עם חצבת שחזרהלהכות באוכלוסיית העולם.במקרה זה, המשמעות לגמרי שונה.
לראיה, גם אני מתנגד רק לחלק מהחיסונים ולא לכולם, כל חיסון משקיע מחשבה תחילה ולאחר בדיקה שאני עורך בעצמי, כי מה לעשות האמון במערכת הרפואית הן המקומית והן העולמית נפגמה לאחר המון פרשיות שחיתות בשילוב חב' התרופות.
אני מתנגד לכפיית החיסונים ושרשוריי בנושא ב- ידועים לך
ממשל אחראי בודק את יעילות החיסון מול הנזק שגורם.
תכתוב לי בכנות, מה ההבדל בין עסקת החטופים שמצילים כמות דו ספרתית של אנשים ע"ח סבירות גבוהה של מאות ואלפי אנשים שייפצעו או ימותו כתוצאה מהשחרור של אותם מחבלים למצב של חיסון מערכתי של כלל האוכלוסיה ופגיעה לרבות מוות של מיעוט מהמתחסנים (מס' לא ידוע שגבוה ממס' החטופים)?
כי יש הרבה שהצהירו שהם חלו דווקא לאחר שחוסנו ואילו כאשר לא חוסנו, לא חלו, או חלו בצורה קלה יותר.השאלה המשונה שלך מסובכת לי מדי. הנושא של מתנגדי החיסונים ברור ופשוט. תראה מה קורה השנה בגלל הקמפיינים נגד חיסון נגד שפעת. עכשו שילדים החלו מתים אנשים רצים להתחסן. תראה מה קורה עם חצבת שחזרהלהכות באוכלוסיית העולם.
אם דעת המומחים היא שאדם לא מחוסן מסכן את זולתו - אז ההחלטה היא אינה נגד הבלתי מחוסן אלא בעד המחוסן.כי יש הרבה שהצהירו שהם חלו דווקא לאחר שחוסנו ואילו כאשר לא חוסנו, לא חלו, או חלו בצורה קלה יותר.
השאלה שלי מתייחסת למצב שהיה בתקופת הקורונה שכפו חיסונים על הציבור ע"י איסור כניסתם למקומות העבודה שלהם שעם גזרה זאת, הרבה נאלצו בעל כורחם להתחסן תוך סיכונם מתופעות הלוואי של החיסון.
אז זהו שהם לא מומחים אלא מסתמכים על המומחים של חברות התרופות בעלי האינטרסט להונם.אם דעת המומחים היא שאדם לא מחוסן מסכן את זולתו - אז ההחלטה היא אינה נגד הבלתי מחוסן אלא בעד המחוסן.
זאת קביעה של הדיוט, וזה מה שהיא שווה. מומחי החברות הם כמובן אינטרסנטים, אבל בגלל זה יש מומחים מטעם הציבור. גם ההנחה שכל החברות מרמות היא אידיוטית.אז זהו שהם לא מומחים אלא מסתמכים על המומחים של חברות התרופות בעלי האינטרסט להונם.
לא, זה תגובה של מי שלא נפל בכשל של המומחה בצורה עיוורת, אלא אחד שבדק לעומק את הנושא הן ע"י קריאת מאמרים מקצועיים בנושא (לא ליינט שאתה מוזן ממנו) והן ע"י זה שמסתירים את הפרוטוקולים מהציבור ל-30 שנים, כך שמי כאן האידיוט, זה דיי ברור.זאת קביעה של הדיוט, וזה מה שהיא שווה. מומחי החברות הם כמובן אינטרסנטים, אבל בגלל זה יש מומחים מטעם הציבור. גם ההנחה שכל החברות מרמות היא אידיוטית.
כל עוד המומחים חושבים אחרת,הטוקבקיסטים כמוך אינם מעניינים.לא, זה תגובה של מי שלא נפל בכשל של המומחה בצורה עיוורת, אלא אחד שבדק לעומק את הנושא הן ע"י קריאת מאמרים מקצועיים בנושא (לא ליינט שאתה מוזן ממנו) והן ע"י זה שמסתירים את הפרוטוקולים מהציבור ל-30 שנים, כך שמי כאן האידיוט, זה דיי ברור.
יש כאלו שהיו בדעתך ונפל להם האסימון, אך העיוורים החזקים ייקח להם עוד זמן ...
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אבל קצת מצחיק לקרוא תגובה כזאת אחרי דיון ארוך של תגובות מרובות למי ש"אינו מעניין" להשקפתך (כביכול) .כל עוד המומחים חושבים אחרת,הטוקבקיסטים כמוך אינם מעניינים.
כל מילה מלמיליאןלא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אבל קצת מצחיק לקרוא תגובה כזאת אחרי דיון ארוך של תגובות מרובות למי ש"אינו מעניין" להשקפתך (כביכול) .
אתה מוזמן להמשיך להקשיב ל"מומחים", התחסנת כבר השנה לקורונה ולשפעת עפ"י המלצתם?כל עוד המומחים חושבים אחרת,הטוקבקיסטים כמוך אינם מעניינים.
קודם כל קצת עובדות:השאלה המשונה שלך מסובכת לי מדי. הנושא של מתנגדי החיסונים ברור ופשוט. תראה מה קורה השנה בגלל הקמפיינים נגד חיסון נגד שפעת. עכשו שילדים החלו מתים אנשים רצים להתחסן. תראה מה קורה עם חצבת שחזרהלהכות באוכלוסיית העולם.
הקיקקושים שלך אינם מזיזים לי. אין להם שום סימוכין. הונאת הקשר האוטיזם הוכחה ללא ספק. גם בבית משפט. מדובר ברופא רמאי.קודם כל קצת עובדות:
חיסוני השפעת אינם באמת מחסנים, בטח שלא ב-100%. אפילו לא בחצי מזה.
אנשים חולים בשפעת כבר עשרות, אם לא מאות שנים. תמיד היו סיבוכים ואנשים מתו מהם. האוכלוסיה לא הושמדה מזה.
פרשת הקורונה לימדה אותנו, שקמפיין החיסונים שלה, היה הונאה כלל עולמית, שהביאה רווחי עתק ליצרנים, הרגה וגם הותירה נכות לתמיד.
לא פעם עורכים ניסויים רפואיים בבני אדם, ללא ידיעתם, הן בארץ והן בעולם. חיסון הקורונה היה ניסוי כזה, שבישראל נכפה ע"י הממשלה, כפשע נגד האנושות.
תכלס, אין לאנשים, בעלי יכולת חשיבה עצמאית, עוד שום אמון, במה שמפרסמים שרותי הבריאות, בארץ ובעולם.
לגבי חיסונים אחרים והיחס אליהם - הנה חומר למחשבה:
יש קשר בין חיסונים לבין אוטיזם
כך נפסק באיטליה בבית המשפט
תיהנו !
מעניין, זה בדיוק מה שאני חושב עליך, בכל פעם שאתה כותב פוסט ומספר לנו על חלומותיך, הזיותיך בהקיץ וסיוטיך בלילות.הקיקקושים שלך אינם מזיזים לי. אין להם שום סימוכין. הונאת הקשר האוטיזם הוכחה ללא ספק. גם בבית משפט. מדובר ברופא רמאי.
תגובה מוזרה. מעולם לא שתפתי אותך בחלומותי וסיוטי. כשאני מציין שהרופא שפרסם את ה"מחקר" על הקשר בין חיסונים ואוטיזם והוקע כשרלטן גמור, זאת עובדה. לא הזיה.מעניין, זה בדיוק מה שאני חושב עליך, בכל פעם שאתה כותב פוסט ומספר לנו על חלומותיך, הזיותיך בהקיץ וסיוטיך בלילות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.