הדוב האולטימטיבי
שלי

ז י ק ו

New member
הדוב האולטימטיבי ../images/Emo85.gif שלי

מיהו הדוב האולטימטיבי שלכם ? מיהו הגבר המושלם לדעתכם ? איזה תכונות צריכים להיות בו ? באיזה מראה הוא צריך להיות ? מה הוא אוהב לאכול ? מה הוא אוהב לשתות ? איך הוא מתלבש ?

הדובון שלי.... אני אוהב שנראה כך...

הוא אולי לא "דוב" בהגדרה שהייתם מצפים, אבל השריריות המעודנת, הפנים הארוכות והגבריות ושיעור הגוף במידה הנכונה עושה אותו בהחלט מה שהייתי רוצה שיחמם אותי בחורף ויפשיט אותי בקיץ...
והכי חשוב שירצה להתחתן... הדובי דבש מחפש חתן

וגם....

זה ... יכול לגרום לי לרייר והרבה ובכלל קעקועים גדולים ויפים על הזרוע זה גררררררר

הנה שלי

ואני מעדיף את הדובים שלי...כמו אותו וכמו בן זוגי...בריטים [יאמי יאמי]

הנה שלי, מולטי-דוב MULTI-DOV

כל אלה דובים סקסיים. זָקָן - חובה!! הדב המושלם הוא נוח מזג, טוב לב, צוחק הרבה, גברי, החלטי, אוהב לעזור, אחראי. הוא אוכל סטייקים מדממים...סתאאאם צוחק. יותר ברצינות: הוא אוכל הכל, לא בררן, נהנתן באוכל, אבל לא מסכן את הבריאות שלו יותר מדיי. שותה בירה, קפה, שוקו חם-קר מתלבש: בשעות הפנאי, בבית או בטבע כמו חוטב עצים, פלנל משובץ ג'ינס ונעלי עבודה - כמו הדב הגיי הרגיל.אבל תמיד נקי ולא מוזנח. מצד שני הוא יודע גם ללבוש משהו שמרשים את מעסיקו ואת המישפוחע בארועים חשובים. ועכשיו כולם לשיר ביחד: יש ערימה של חבר'ה על הדשא...

למשל, כזה

צריך להיות שמן-שמנמן, בהיר נוטה לחלק, טוב לב, חכם, קצת שטותניק, מחבק... (הדבר שלי הוא בדיוק כל זה, ויותר) בתמונה, למי שלא יודע - ניק פרוסט, כנראה הדובי הכי חמוד בבריטניה (שיחק ב shaun of the dead, hot fuzz ועוד)

ז י ק ו

New member
יש כ"כ הרבה דובים אולטימטיבים

אצלי המכנה המשותף בכולם הוא "גבריות" כמו זה, שהוא יותר שרירי מאשר דוב אבל הוא למשל.. עושה לי את זה מאד ! ויש עוד כמה שעושים לי את זה - אעלה תמונות שלהם במהלך היום..

למעלה