במילה אחת- אכזבה.
אני חייבת לציין שלא היה כזה מעניין כמו שעשו מזה... חוץ מאולי מספר קטעים משעשעים לא היה יותר מדי מרגש. [פחות מדי כריסטין אולי?] דווקא קרן עם כל ה "אני אוהבת את עצמי שלה" הצליחה לבדר כשהיא התאפרה לקבצן. בהחלט הראה שיש לה עוד צדדים שפשוט לא יוצא לנו לראות יותר מדי. מישל הפתיעה אותי לטובה. אני ממש מתחילה לחבב אותה מפרק לפרק.. היא לא לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות ורואים שהיא בחורה שנהנת לה מהחיים, כאילו לא אכפת לה מה אנשים יאמרו אם הם יראו אותה לדוגמא נובחת מול המצלמות. חוץ ממה שאמא שלה תגיד כמובן... אליסיה כרגיל כמעט ולא מרגישים שהיא שם, מצד אחד אולי זה עוזר לה שאין לה ריבים עם הבנות או משהו אבל זה גם מראה על האופי שלה שהיא לא מתבלטת בשום דבר. וחבל. על מימי וניראל אין לי מה לגיד. הם פשוט לא צריכות להיות שם לפי דעתי. אבל הופתעתי לגלות שכריסטין ומימי חברות כאלה טובות. לא ראו עליהן בשאר הפרקים... למור משומה נתנו יותר מדי זמן מסך הפעם וזה היה מיותר לטעמי ואפילו קצת משעמם [שוב הסיפור על איך העיפו אותה מהצופים? כמה פעמים אפשר לשמוע?!] ונטלי. מקסימה כרגיל
בקיצור מכל הדברים המצחיקים שחשבתי שיהיו הפעם. הכי מצחיק היה כשאירה התקשרה הביתה. מסכנה, אני במקומה הייתי מעיפה את החבר הזה קיבינימט.