"הדוגמניות" הדבר הכי קורע בעולם!!!
קריסטין-"אני חושבת שהוכחתי שבלונדיניות חכמות" אהא... "יש לי הרבה דברים בראש-יש לי שכל. מה עוד יש בראש??" וואחד שכל יש לך! "אני חושבת שבלה בלה בלה בלה....רגע מה אני מנסה להגיד פה??" וכמובן-"עוף זה ציפור ופרה זה חיה" נכון... היא חמודה וכוסית...אבל בואנה היא פשוט חלולה
ה-דאמ בלונד!! מישל-חמודההההה לאללהההההה באישיות!! מצחיקה!!נחמדה ואני מתה עליה. אבל היא פשוט לא יפה
ניראל- נכון פונים נגדה...אבל שלא תגיד שהיא בכלל לא אגרסיבית ולא עשתה כלום כדי שזה יקרה. "שיקנאו שיקנאו!!...באתי ואמרתי להם כמה אהבו אותי, מתו עלי,חלו עליה וכו' והן לא אמרו כלום (בלב-כלבות)! הן מקנאות!!" טוב מה את רוצה שקל?? למה להיות כזאת יהירה ושחצנית?? אח"כ אומרת פונים נגדה... נטלי-היא תמיד אמרה כמה היא צנועה.לי זכורים כמה קטעים שהוכיחו אחרת לגמרי: "נכנסתי לחדר ופשוט דמיינתי אותם נעלמים-פוף,פוף,פוף! חשבתי לעצמי שהם צכים להודות לה' שאני לידם,הם צכים לנשק לי את הרגליים" "אני יודעת לרקוד. הייתי ממש טובה! הצלחתי בזה ורקדתי מדהיםםםם!!!!" משו צנועה
אם היא צנועה לאן הדרדרנו
אירה והשלישיה שלה... מימי שכל שניה מתחילה לריב ולא מוכנה לגעת בשפתון של ניראל. דרמה קווינס
בקיצרררררר צחוקיםםםםםםםםםםםםםםם
קריסטין-"אני חושבת שהוכחתי שבלונדיניות חכמות" אהא... "יש לי הרבה דברים בראש-יש לי שכל. מה עוד יש בראש??" וואחד שכל יש לך! "אני חושבת שבלה בלה בלה בלה....רגע מה אני מנסה להגיד פה??" וכמובן-"עוף זה ציפור ופרה זה חיה" נכון... היא חמודה וכוסית...אבל בואנה היא פשוט חלולה