הדוגמניות 2 - פרק שלישי

הדוגמניות 2 - פרק שלישי

נא לשרשר לכאן את כל הגידופים, מתכוני המעמול, המחאות והמחמאות. זמירה

לאו14

New member
פרק טוב!!../images/Emo141.gif

חחח מיקיי[בוגנים] הרגג אותי עם הזיווה והמלוואח פתות וזה!!יוו הואא הורסס!! לפי דעתי הגיע לנעמי לצאת..לא הייתה לה תמונה יפה כמו של האחרות..!! לפי דעתי מור באיזה שהוא מקום מפונקת ומעצבנת אבל באיזה שהוא מקום היא צודקת..!!היא לא רוצה שיעשו מה משהו בשיער שאחר כך אי אפשר להחזיר[לפחות לא עד שהשיער גדל..]. לא הראו ממש ת'תמונה של שרון ודי התבאסתי..בכלל לא הראו אותה בפרק הזה..!! לפי דעתי מישל מהממת!!היא חמודה ונכון..היא מדברת הרבה..אז מהה!?!?

Lee Cooper Girl

New member
פרק מדהים!

איזה יפה משעשו למימי התמונה הכי יפה היתה של קרן ואיזה רגשנית נטלי אפשר לחשוב הוא נישק אותה.. ולפי דעתי אירה היתה צריכה לעוף! כריסטין קרן ושרון הכי יפות!! איזה חמודה מישל היא מדברת המון אבל היא חמודה!

ט ל ו ש1

New member
חחח צודקת בקשר לנטלי.

ושרון היא פשוט מושלמתתתתתתתת\ ראיתם אותה אתמול שהיא דיברה???????היא כ"כ מושלמתתתתתת1!! אממ יש עוד כמה ניראל מימי קריסטין..קרן גם חמודה. נטלי חמודה גם.

ט ל ו ש1

New member
לא ראיתי את הכלללל

אז מי עפה
מור היא כזאת מפונקת, מעצבנת..תעופי כבר. איך היא רוצה להיות דוגמניות?(אם בכלל היא רוצה)לא מרשה שיגעו לה בשיער:\

פרק מדהים!

אחלה פרק......אהבתי מאוד.... מסכנה נטלי..בכל זאת....זה לא נעים מה שהוא עשה לה אבל למה לבכות יו נמאס לי מהקוצ'י פוצ'י בתכנית הזאת.....כל היום בכי.. ומור עברה כל גבול היום...ביום שהיא תהיה דוגמנית דברו איתי קרן עברה ממש יפה את המשימה...ואירה הזאת איך אפשר להשוות אותה לג'מה ווד אירה מזעזעת.... ושכחתי למי העירו על הברכיים..כאילו פאק טוב שלא אמרה לה הריסים שלך עקומים וזהו

פרק יפה../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

מישל הזאת הורגת אותי
למה היא עושה מעצמה צחוק כל הזמן
למה
ניראל שיחקה אותה,כל הכבוד לה
כשמימי בכתה אני בכיתי איתה,מסכנה... לראות שלכל הבנות עושים תסרוקות ולה לא כל כך
אבל בסוף יצא יפה והתמונה שלה יצא מדהימה

למעלה