הדוגמניות 3-פרק 8.

Manga136

New member
הדוגמניות 3-פרק 8. ../images/Emo142.gif

הערב ב-9:00 ישודר הפרק ה-8 של הדוגמניות ומתמודדת אחת לא תקבל את הכרטיס הנכסף שדרוש כדי להישאר בתחרות. המתמודדות שנותרו~ אלה מושקאוצן. נטלי דדון. סשה טפטיקוב. צליל סלע. קטיה גור. ריטה אוס. מי אתם חושבים שתלך, וממי יש לכם ציפיות גבוהות? צפייה מהנה!

Manga136

New member
../images/Emo58.gif(גם בקשר לטופ 3)../images/Emo142.gif

אז אם כך ריטה הולכת הערב... כי הרי סשה מתמודדת בגמר, אז אם ריטה איתה בבוטום אז מן הסתם שהיא תלך. (סוף סוף מעיפים אותה...)

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

למעשה, הפיינל 3 הן אלה, נטלי וסשה... מה שאומר שנטלי דווקא כן שם.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

אני מקווה..בטח יעשו אבל גלגל הצלה ואז צליל תחזור עם אין לי מושג.

NP16

New member
וואלה?../images/Emo58.gif

והם ככה מראים את זה בפרומו?טיפשים. גם איך סשה בבוטום?:(

sapirush001

New member
../images/Emo58.gifהם לא בבוטום

זה משתיסע לפריז אחת מהן כי הן היו ההכי טובות ככה לפחות הבנתי ככה אמרו לי וגם איך אתם יודעים שאלו משיהיו בגמר תגידו שזהב לא נכון סתם הרסתי לעצמי וחוץ מזה איך אץם יודעת זה עדיין לא ידוע אגב הלוואי שריטה לא תעוף כפרה עליה

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

(אולי בעצם עדיף שלא תקראי כדי לא להרוס לעצמך, אבל אם את רוצה לקרוא, אז תרדי למטה...) מישהי שראתה אותן עם צוות ההפקה דיווחה על זה (את ה-3 הסופיות). זה כל מה שאני יודע.

sapirush001

New member
אוף זה כל כך הרס

אני שוהאת ספויילורים ואתה בטוח כי אני מממש רוצה שריטה תהיה בגמר להמ למה קראתי עכשיו אני כל כך מיתחרטת

JoNy Boi

New member
שחר, אל תהיה כל כך בטוח

קראת את זה בפורום הדוגמניות? אז מה? זה צפוי שאלה, נטלי וסשה יהיו בגמר לפי ביקורות ה"שופטים"(=ליצנים). בגלל זה כולם אומרים את זה.

Manga136

New member
עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי... ../images/Emo142.gif

כדאי שאשתוק

sapirush001

New member
כנס

לא בטוח שהן היהיו בגמר בגלל שיש עכשיו הצבעה מי יהיו הפיינליסטיות אז לא ניראה לי

JoNy Boi

New member
דרך החשיבה שלך קצת מצחיקה אותי..

מה היא תיסע לבד?? 5 בנות נוסעות לחו"ל ככה זה תמיד. 3 - נטלי, קטיה, אלה הטיחו את מקומן בחו"ל. "סשה וריטה - רק אחת מכן תעלה למטוס" אם זה לא בוטום אני יורה בעצמי =/

sapirush001

New member
ככה אמרו לי

ואם זה בוטום אז אני מקווה שריטה לא תלך אני ממש רוצה אותה בגמר

JoNy Boi

New member
מה קורה לי??

איך שחכתי את צליל? *4 - נטלי, קטיה, אלה וצליל הבטיחו את מקומן בחו"ל.

NP16

New member
זה פשוט נורא מה שקורה כבר עם סשה והמשפחה.

אוקיי בהתחלה היה לה זמן מוקצב לדבר איתם בטלפון,והיא לא דיברה כמובן. היה מוזר,לא פייר,לא הבנתי את זה ועברנו הלאה. אבל גם עכשיו? גם שיש לה הזדמנות לפגוש אותם? "היא בעבודה והיא לא יכולה" כאילו מה נסגר? איזה מן משפחה מגעילה יש לה? אין פלא שהיא כזאת מדוכאת

למעלה