לא עדיף.....
כבר לקנות הדום? הרי המילוי,העץ,הבד כבר יעלה לך יותר מההדום עצמו. אבל קצת דימיון ותוכלי לבנות. גם אני רציתי לבנות והיה לי רעיון כזה..: א. עושים קופסא מעץ ללא חלק עליון ב. מחברים קורת עץ בתוך הקופסא עצמה,באמצע ככה כדי שהמילוי לא יפול לתחתית. ג. לוקחים את המילוי [[ספוג,או אפילו כרית,והוא צריך להיות עבה כדי שיהיה רך יותר]] ומשדכים אותו בעזרת אקדח סיכות לקורת עץ. ד. עוטפים את כל הקופסא+המילוי בבד ועושים רגלים קטנות להדום. כמובן שאת יכולה להשים למשל ספוג בכל צדדי הקופסא,ככה שזה לא יצא נוקשה. זה לפחות היה הרעיון שלי. ויש עוד דרך: א. עושים משטח מעץ [[כדי להשים את המילוי עליו]] ומהצדדים פשוט שמים "קירות" מעץ..זה יוצא לך קופסא אבל דקה =] וצובעת את זה בצבע שחור [[או בכל צבע שיתחבר לצבע הבד]] ב. את המילוי את עוטפת עם הבד ומשדכת עם אקדח סיכות,ופשוט שמה את המילוי בתוך המשטח עץ שבנית [[וד"א את לא צריכה לחבר את המילוי לקורת עץ,בגלל ה"קירות" שעשית,זה לא יכול לצאת. וגם את שמה את המילוי ככה שאיפה ששידכת את זה..זה יהיה בחלק התחתון כדי שלא יראו את הסיכות]] ועושה רגליים יפות כאלה,או משאירה את זה ככה. מקווה שעזרתי. ומלא בד [[פרוות וכאלה]] את יכולה למצוא בת"א בנחלת בנימין. מטר זה תשעים שקל..אז תחליטי מה כבר עדיף. לקנות,או לבנות.