הדומיננטית ביותר...

DrLecter

New member
הדומיננטית ביותר...

לפורום שלום, הרבה זמן לא פירסמתי ת'רד וחשבתי לעשות מן סקר קטן שתחילה אני אסביר למה. לאחרונה ענקית הנגנים IPOD החלה לדעוך עקב התעוררות של חברות אחרות בשוק שתופסות נתח גדול יותר ובמקרים מסומים מציעות מכשירים איכותיים יותר וזולים יותר.עכשיו אחרי שטחנתי לכם בשכל כל אחד ירשום איזה חברה ניראת לו הטובה ביותר מבחינת נתח השוק הגדול ביותר שהיא לוקחת, איכות המכשירים וכל קריטיריון השוואתי שאתם יכולים לחשוב עליו. 1.אייפוד 2.אייריבר 3.קריאטיב 4.Sony 5.Archos *עכשיו כמובן שיש עוד חברות אבל לדעתי אלו החברות הכי פופלריות בקרב הצרכנים.

bitonano

New member
שלי...

מצידי נתח שוק לא משנה אלא התמורה והאיכות. 1. iRiver 2. iAudio 3. iPod\Creative הוצאתי את סוני וארקוס כי אני לא ממש מכיר אותם.

DrLecter

New member
גם אני חשבתי על אייריבר...

תודה על התגובה המהירה* הבעיתיות שמצאתי באייריבר זה שהיא לא משחררת כמעט שום אביזר למכשירים שלה לא לסידרת ה-10 ולא לH-3XX זה ממש בעיה לעומת Apple שיש לה אינספור של סקינים, תוספות, תיקים, נרתיקים ושאר ירקות?!

bitonano

New member
תגיד לי את מתכנן לקנות איזה תיק

על בטריות שמתעין את האייפוד? (שחכתי לציין שהתיק הוא נשי). 90 אחוז מהאביזרים של האייפוד הם טיפשיים ואלה שלא מקובל שיהיו בבאנדל כמו ה-H3XX למשל שיש לך שלט וכ"ו...

guyfaran

New member
listen to my voice

שמע אחי לפי דעתי אי פוד הפך למסחרי מדי ואתה יודע מה קורה למה שמסחרי מידי באמת ממציאים לו יותר מידי אביזרים שטוטיים שעולים הרבה יותר מידי וגם המכשירים עולים יותר מידי פסדר אז קוראים לו אי פוד והוא של אפל רק שתדע ששהאי אודי אקס חמש אל שלי לא רואה את האי פוד בעיניים כולל את האי פוד פוטו והוא עולה הרבה פחות ממנו לפי דעתי אי ריבר חברה מצטיינית בתחום וארצ'וס שגם אחת החברות הטובות אבל פה ושם אתה מוצא את הדגמים הנפלאים האלה של חברות לא ידועות כמו האי אודיו שלי והאם רוב הפצצתי של אולימפוס(לא שהיא לא ידועה אבל לא בתחום הנגנים) אז יש לעשות הרבה סקרים לפשוט על האינטרנט ותמצא הרבה מעבר למה שאתה חושב...:)

matke

New member
../images/Emo3.gif

הוא עולה בדיוק כמו האיפוד פוטו 20 ג'יגה ותלוי במה הוא יותר טוב. בנוחות שימוש האיפוד מנצח ובפיצ'רים האי אודיו מנצח

למעלה