הדוקטורית הכי יפה בטלויזיה מאז ועד בכלל!!!

קולנוען

New member
הדוקטורית הכי יפה בטלויזיה מאז ועד בכלל!!!

מספר 13 כמובן אבל זו רק דעתי הפרטית. עכשיו היא מככבת בפרסומות בערוץ 2 למשהו. איזה יפה. ואיך קאדי? ואיך קמרון? מי בעיניכם הרופאה הכי יפה במערב?

OmErLoLa

New member
כל כך קאדי (ליסה 3>)../images/Emo189.gif../images/Emo210.gif

אין על ליסה אדלשטיין , מלכה .

TheTimeLady

New member
ליסה אדלשטיין!

כזאת מלכה!מוכשרת ומצחיקה! הלוואי עלי להראות ככה בגילה

OmErLoLa

New member
אפשר לחשוב ../images/Emo189.gif../images/Emo210.gif

אפשר לחשוב שהיא בת 80 , כולה 43 . מלכה , ממש המודל לחיקוי שלי (צמחונית , מתנדבת למען בעלי חיים ונוער במצוקה) . דודה שלי פגשה אותה לפני כמה חודשים , לא פייר כמה מזל יש לאנשים . היא השחקנית האהובה עליי , בחיי שהיא מדהימה 3>

TheTimeLady

New member
התכוונתי

התכוונתי לזה שהיא נראת יות טוב מרוב הנשים בגיל שלה(אני אומרת יותר טוב מכולם)

../images/Emo97.gif../images/Emo45.gifמדהימה

יש לה כזה חיוך יפה וגוף מושלם וטונות של שכל. (אנחנו בראשי של תפוז ד"א
)

alonback

New member
עם כל הכבוד ל 13

אין על קמרון (למרות הטעם הגרוע שלה בגברים). אם השאלה היא על הרופאה הכי יפה בטלוויזיה אז יש מאבק צמוד בין קמרון לאיזי מהאנטומיה (קתרין הייגל) ואני גם אזרוק לתחרות את שתי הרופאות מסטארגייט, הרופאה השנייה מ sg-1 לקסה דויג (lexa doig) והרופאה מאטלנטיס (שהיא גם המכונאית בפיירפלי) Jewel Staite

ori f

New member
אומנם שלושתן יפות בצורה יוצאת דופן,

אבל לדעתי 13 מנצחת

מרי42

New member
13

ראיתי ראיונות עם אוליביה ונדהמתי, הבחורה נשמעת ממש נחמדה, ואילו את הדמות 13 אני לא יכולה לראות... כנראה היא שחקנית ממש טובה .... אגב אין על "המלכה" ליסה, היא מדהימה, בראיונות היא נשמעת פרועה לגמרי הבחורה, והדמות שלה נראית מאוד שונה ממנה, אוהבת שאת שתיהן

britmel

New member
מה יש בקאדי...

אני לא מבינה... היא נראית טוב אבל לא כזה ואוווו (לדעתי) יש לה עיניים יפות
בקיצור 13 לוקחת בגדול

13!!!

בלי כל תחרות... לדעתי. קאדי יותר מידי... לא יודע.. פויה.. אם כבר אז קמרון, אבל החלפת הצבעים בשיער עושה לה רק רע. אז 13... גם מסתורית, גם יפפפפהה.. נ.ב. מישהו יודע את שמה האמיתי? (של הדמות, לא השחקנית)

למעלה