הדוקטור וחתולים.
עונה שנייה ומעלה.

stavoonia

New member
הדוקטור וחתולים. ../images/Emo58.gif עונה שנייה ומעלה.

בעונה השנייה הדוקטור ורוז נמצאים ב-2012, הכנות לכבוד האולימפידה, הילדה עם הציורים... זוכרים ת'פרק? רוז משחקת לה בחביבות עם חתול (שנעלם אחר כך) והדוקטור אומר שהוא 'לא אדם של חתולים' ועושה פרצוף. עונה אחר כך, בפרק שמרתה ודוק תקועים בפקק תנועה עצום, הדוקטור מרים את את החתול של הזוג אצלהם הוא 'נחת' ומשחק איתו. פיספסתי משהו מהסדרה הישנה או שיש פה סתירה? ובלי שום קשר - מתי עונה רביעית?

I Tusha I

New member
לא צריך להיות אדם של חתולים

בשביל לשחק איתם O.O גם אם הוא מעדיף כלבים, ללטף חתול זה תמיד נחמד :) אני אישית בת אדם של חתולים, אבל זה לא יעצור אותי לעשות לכלב פושי מושי ולשחק איתו כשאני רואה אחד...

stavoonia

New member
אותך זה לא יעצור,

אבל הדוק כה. הוא ממש פחד\נגעל מהחתול החמוד כשהוא היה עם רוז XD נהה אני כנראה סתם קטנונית. אבל נורא משעמם לי ואני מתה על הסדרה.

רעותוש02

New member
יש מצב ש...[רק משערת]

שבעונה הראשונה לזה ששיחק בעונה הראשונה \היתה אלרגיה לחתולים...לכי תדעי

GrEeNgIrL3

New member
תראי..

אל תקחי כל דבר בסדרה כמשהו רציני... אז הוא ליטף חתול... חוצמזה, החתול בעונה השנייה היה מבוגר והחתול בעונה השנייה היה גור חתולים.. אז אולי הוא לא אוהב חתולים אבל גורי חתולים כן?
מצאתי מלא דברים שלא מסתדרים בסדרה.. אני צריכה לרשום אותם כל פעם שאני נזכרת באחד ואז אני ארשום פה את כולם חח

stavoonia

New member
מה זה אל תקחי כמשו רציני?

זה לא שיש משהו יותר פעיל כרגע בפורום >< וזה תהייה שעלתה במוחי, עולה למישו כסף שאני אכתוב את זה כאן? שימי את כל מה שלא מסתדר, אולי יחייה קצת את הסביבה :)

Tristana

New member
יכול להיות ש...

..היחס שלו אל שני החתולים היה שונה כי החתול בעונה 2 היה סתם חתול והחתול בעונה 3 היה הילד של האישה והגבר-חתול, והדוק התייחס אליו כמו שהיה מתייחס לתינוק אנושי רגיל.

למעלה