הדוקטור וYES

Aranel Nenharma

Well-known member
הדוקטור וYES

השבוע עברתי לYES ולשמחתי הם משדרים את דוקטור הו
ראיתי שעכשיו יש שידורים חוזרים של העונה החמישית, אך רציתי לדעת באיזה קצב הם ברגיל, האם הם הולכים לשדר את העונה השביעית עכשיו שהיא חזרה או שהם אפילו לא שידרו עדיין את העונה השישית (אני כרגע בקצב בריטניה ורציתי לדעת האם שווה לכחות ולראות את העונה החדשה במסך הגדול)

ואם אני כבר קפצתי לביקור פה בפורום (שאני מאוד אוהבת וגולשת סמוייה פה)
בעקבות השידורים של העונה החמישית יצא לי לראות כמה פרקים והגעתי למסקנה שקארן באמת לא יודעת לשחק, כאשר שודרה לראשונה העונה החמישית וכולם ירדו על המשחק שלה חשבתי שזה אולי בגלל שיש לה נעליים מאוד גדולות להכנס אליהם, ועכשיו הבנתי שלא היא פשוט גרוע ובהחלט רואים שיפור משמעותי ככול שהסדרה מתקדמת.
ולגבי מאט אני בהחלטת חושבת שהשנא הראשונית ממנו היתה כי היו לו נעליים ענקיות להכנס אליהם, אך הוא נכנס אליהם בצורה יפה וכן ככול שהסדרה התקדמה הוא גם השתפר ונכנס יותר לדמות של הדוקטור אך במבט לאחור הוא עשה עבודה מצויינת בתחילת דרכו.
ולגבי ארתור אין מה לעשות אני התאהבתי בו ממבט ראשון, הייתי בטוחה שרורי כמו כל הדמויות של החבר יהיה מעצבן אך גילתי שמופאט פשוט עשה עבודה טובה איתו
ובמקרה שלו אני בהחלט יכולה להגיד שהשחקן עשה את הדמות והדמות עשתה את השחקן, פשוט צמד מושלם.
לגבי הצמד פונד אני בעונות הראשונות לא ממש אהבתי אותם כי אין מה לעשות קארין הרסה לי אותם (גם איימי לא הייתה הכי מתאימה לזוג אך לקארין בהחלט היה השפעה חזקה על הזיווג הגרוע, היא פשוט לא מתאימה לדמות מקסימה כמו רורי [כן השחקנית לא מתאימה לדמות])
ופה אני יפרגן לקארין כי בעונה השביעית היה לה חלק מאוד גדול ללמה אני התאהבתי בפונדים לקראת הסוף (וכמובן שהאהבה שלי לרורי/ארתור נשארה)

וזהו חפרתי, פשוט אין מה לעשות זו הסידרה הכי אהובה עלי והפגרה הגודלה שהייתה לא עשתה לי טוב ופתאום לראות את הסדרה בטלויזיה העלתה לי את כל האהבה שלי אליה

Outplay

New member
מסכים עם הגל

לגבי יס, אני לא יודע מה עם השידורים החוזרים אבל בשישי לאפריל הם מתחילים לשדר את עונה 7ב מהספיישל כריסמס וישר אחר כך את הפרק החדש. אם זה יותר נוח לך אז שווה לחכות זה בהפרש של פחות משבוע.

לגבי מאט קארן וארתור, את צודקת לגמרי. אני אישית מעדיף את מאט על פני טננט (כן! אמרתי את זה!) אבל גם אהבתי מאד את קארן שבאמת הלכה והשתפרה בעיקר בעונה 7. ארתור שחקן מעולה אין מה להגיד על זה.
נקווה שג'נה לא תצטרך להשתפר

למעלה