הדוקטור וYES

Aranel Nenharma

Well-known member
הדוקטור וYES

אני חייבת לציין שאני קצת מאוכזבת
לפי מה שהבנתי YES יצאו אדירים והם הולכים לשדר את ספיישל ה50 בשבת!!!
אבל מי שאינו גולש באינטרנט לא יודע עובדה זו
היתי מצפה מYES שהם יעשו פרומויים לשידור הספיישל (עם שעה, ערוץ ויום)
וזה היה ממש נחמד אם הם היו משדרים פרקים של דוקטור הו שאנו יודעים שיש להם את זכויות שידור עליהם (למשל הפרקים האוהבים, או אפילו רק את העונה ה7 האחרונה שיש לה סוג של קשר לספיישל או אפילו רק את הספשליים עצמם)
מה שאני מנסה להגיד זה שאני מאוכזבת מYES כי הם לא עושים צדק לתוכנית האדירה הזו שיש לה יחסית קהל יעד גדול בישראל
הם אפילו לא טרחו להעלות את העונות לVOD שאנשים יוכלו לעשות מרתונים לפני השידור.

ובנימה זו היתי רוצה לציין משהו לגבי הפורום
אני ממש אוהבת את הפורום הזה ואין לי משהו נגדיו
רק שהיה נחמד אם פה היו עושים משהו חביב כזה לקראת הספיישל (שאני יודעת שכולם פה מחכים לו כמוני)
אפשר לעשות משחקים כמו מי הדוקטור הכי טוב, העונה הכי טובה
או לפחות כל יום לפני השידור מ11 ימים לפני (כן, יודעת שמאוחר מדי לזה) לעשות שרשור מיוחד לכבוד הדוקטור שמספרו הוא כמספר הימים לספיישל

אז שיהיה לכולנו ספיישל 50 שמח, ומי יודע אולי הדוקטור יצלצל בדלתנו ויקח אותנו למסע קסום

timetraveler900

New member
לפי מה שהבנתי זה קרה ממש בדקה התשעים

עד שיס באמת הצליחו להשיג זכויות לשדר את זה, אז לא היה כל כך הרבה זמן להכנות ופרומואים.. אני מניחה שלקראת סוף השבוע יעלו כבר קדימונים לזה.

יש את המשחק של החוליה החדשה שזה בעצם לבחור את הפרקים הכי טובים (בלי קשר לספיישל).
וכן, את צודקת שהיה אפשר לעשות משהו מיוחד, פשוט בזמן האחרון אני מצליחה להיות על המחשב רק בשעות מאוד מאוחרות או מאוד מוקדמות, ואני חושבת שלעוד גולשים פה יש את הבעיה הזו של זמן.

אבל את מוזמנת להעלות משהו בעצמך אם יש לך השראה

MonicaF

New member
אני מצפה מעצמי להודיע לעצמי

בלי כוונה לפגוע חלילה

נראה לי שזו אחריות שלי לחרוש את האתרים כדי לדעת בדיוק מה ומתי. למה אחריות שלי? כי אני כל כך אוהבת את הסדרה.
וכן, הפורום הזה הוא מקור נהדר למידע, הודות לכותבים הנהדרים

למעלה