הדורבנים ביאיר לפיד

papal

New member
הדורבנים ביאיר לפיד

אוקיי אז אני מפרסם את זה עכשיו אחרי שיש רשימה סגורה כדי לוודא שבטעות לא שכחתי מישהוא בעיקרון חברי מאמ"ה מעל גיל 18 או בכיתה יב- מוזמנים להשתתף כקהל ביאיר לפיד ביום שני הקרוב השתדלתי להודיע לכל מי שזה רלוונטי אליו- וחברי מאמ"ה המבוגרים יותר יבואו (תתפלאו אבל יש אפילו זוג נשוי במאמה והם יגיעו ליאיר לפיד!!!) אבל אם במקרה - יש מישהוא שעומד בקריטריונים - ורוצה לבוא- ולא יצרתי איתו קשר- אנה שילחו לי אי מייל [email protected] אה ודבר אחרון אני מבקש בכל לשון של בקשה- אל תעלו כאן באשכול טענות על הגבלת הגיל- אלו החוקים וזה מגיע מההפקה של יאיר לפיד- אז בבקשה לא לבוא בטענות למי שלא עומד בקריטריונים אני מפרסם זאת- כדי שתדעו על הפעיליות של מאמ"ה- ושתדעו שלא שוכחים אותכם ובקרוב יהיו פעיליות נוספות הזכירכם=- מי שלא הגיע למפגש לא הודיע או לא נהג באחריות - אינו חבר מאמ"ה!!!!! שבת שלום לכולכם ביי בנתיים טל

DanaDuck

New member
כל הכבוד!

אני מעוניינת לבוא. איפה האולפנים ואיך מתארגנים?

צ א ל ה

New member
האולפנים בהרצליה...

צריך להרשם אצל טל, אבל את יכולה להרשם גם אצלי אם בא לך....

papal

New member
מקפיץ את האשכול

כדי להזכירכם לצפות בתוכנית למי שלא יגיע כקהל

בד"כ...

הייתי מתעצבנת קשות...אבל גם בגלל שביקשת וגם בגלל שלא אוכל לבוא בכל מקרה, אני אשתוק. מי אינטרסנטית?! בכל מקרה, את יאיר לפיד אני אראה אצל חברה עם עוד כמה חברות כי יש לה יומולדת, אבל טיפה אחריכם כי אנחנו עושות משהו באותו זמן ומקליטים לנו את זה... יהיה שוס אני בטוחה! אז גייס תהנו ותמסרו להם ד"ש מאיתנו. [עם נשיקות, ליטופים וסמארק...סתם לא...לא משנה]

DanaDuck

New member
האם רודי ג'וליאני יתארח גם?

לצד הדורבנים? זה ממש משעשע:)

למעלה