הדורבנים ביצפאן

miki1977

New member
הדורבנים ביצפאן

שלום לכולם, ביום ראשון הקרוב ה - 18.6.06 הדורבנים מופיעים ב"יצפאן", אז כהרגלנו (הותיקים בטח זוכרים) רצינו להזמין אתכם להיות קהל בתוכנית. התוכנית מצטלמת באותו יום בסביבות 18:30 בערב (זה לא שידור חי באותו יום), באולפני הרצליה. הבעיה היחידה היא שהקהל צריך להיות בגילאי 17 ומעלה. אז לכל המעוניין ובגילאים המתאימים, נא לשלוח לי מסר אישי. מיכל.

RTur

New member
אוף.. אם לא הבגרות באזרחות הזאת..

אני הייתי מגיע בכיף אבל יש לי בגרות באזרחות ביום למחרת ואני לא אוכל ליסוע לצילומים לצערי הרב מאוד.. (גם הדורבנים, גם דודו טסה וגם יצפאן.. -
)

1Reebok

New member
כסעמקום!!!

יש לי יומולדת עוד פחות מחודש!!! פחות מחודש!! Can't you cut me some slack???

1Reebok

New member
הא, ממילא אני לא יכול לבוא

בגרות באזרחות באמת, כמו שארתור הזכיר לי..... דאמיט! עד שהם מופיעים איפשהו??

מיואשי אזרחות יקרים!

קודם כל בהצלחה רבה רבה רבה!!!! (עברתי את הסיוט ואני יודעת שתצליחו!
) דבר שני כדי עוד יותר לעודד אתכם: גם אני לא באה... יש לי עבודה והצילומים לא מי יודע מה קרובים למקום העבודה שלי... אל תתבאסו יותר מדי!

לפי מה שאני יודעת,

הבגרות באזרחות יוצאת בשעה 14:30. מי שלא יכול לבוא בגלל זה שיקח את זה בחשבון. אני לא חושבת שאני יכולה לבוא בינתיים גם.

crazy monkey

New member
so what?

גם לי יש בגרות באזרחות אבל אני מתה ללכת <תלוי בחברה שלי> כאילו, זה פאקינג אזרחות ואני יודעת שאצלי לפחות כבר החומר הזה יצא מכל החורים שכמה זמן עם הדורבנים לא יגרום לזה שאני אלמד פחות.. תעשו לי טובה, חרשתם תחומר הזה כ"כ הרבה פעמים... אני יודעת שאם זה תלוי בי אני לא הולכת לוותר על זה...

RTur

New member
יש לי בדיוק את החצי יום של ראשון

כדי ללמוד לבגרות הזאת.. כי ביום ראשון בבוקר יש לי מתכונת בפיזיקרע.. ובגלל זה אני אוכל ללמוד לבגרות רק ביום ראשון אחה"צ.. להגיע לאולפנים של יצפאן זה לוקח המון זמן בהתחשב בעובדה שאני גר בבאר שבע ובגלל זה אני לא יכול להגיע.. אם זה היה תלוי בי, גם אני לא הייתי מוותר על הדורבנים בתוכנית של יצפאן ועם דודו טסה חח (מה שאומר שאני אוכל אפילו לארגן כניסה למאחורי הקלעים בעזרת דודו..) אבל זה לא יהיה אפשרי בגלל הבגרות

miki1977

New member
פרטים נוספים

דיברתי עם האחראי קהל ביצפאן והוא אמר שאפשר להכניס קהל יותר צעיר רק בשבילכם...אז למעונינים תצרו איתי קשר. מיכל

DanaDuck

New member
וואלה

הייתי באולפן ביצפאן פעמיים (אפילו ישבתי ליידך, מיכל) אבל ביום ראשון הקרוב יש לי תחרות אתלטיקה. באסה...

למעלה