הדורבנים בפסטיבל נס קפה

AmiTutiT14

New member
הדורבנים בפסטיבל נס קפה

אני פותחת הודעה חדשה כי לפי מה שהבנתי לפני דקה בערך זה מחר.. ואין לי מה לעשות מחר אז אמרתי סבבה נלך:) (אני ירושלמית כפרעלי). זה בחינם כל הדבר הזה? (לא שאני קמצנית, סתם לידע כללי). ומי מתכוון לבוא כדי שאני אראה אותו? :)

nuna19

New member
היי!

נכנסתי לאתר של עיריית ת"א ולא מצאתי כלום על מחיר! אס תבואי עם כסף על כל צרה שלא תבוא... סורי...

AmiTutiT14

New member
בסוף לא הלכתי:(

הרגשתי ממש לא טוב היום בגלל בעיות נשיות
כל האובך בחוץ עשה לי סחרחורת והקאתי מלא. אבל עכשיו אני בסדר. לא נורא, יום שלישי הקרוב הופעה בירושלים

העיקר שתרגישי טוב!

אני הייתי, אני לא אשקר- היה דיי ענק והכול. אבל אם גמככה ביום שלישי את בהופעה שלהם [ביום הסטודנט, נכון?] אז בקטנהההה.

AmiTutiT14

New member
טוב ברור שהיה ענק, ההופעות שלהם בד"כ

מעולות
כן, ההופעה ביום הסטודנט (15.5- יום שלישי הקרוב). הפעם אני ממש מתלבטת אם ללכת או לא.. יש לי בגרות בערבית ביום רביעי בבוקר
אני לא ממש מפסידה הופעות שלהם כל עוד אני יכולה ללכת, לכן זה יהיה לי חבל להפסיד ביום שלישי הקרוב. אבל מצד שני הם מופיעים בהר אדר ב2.6, שזה 10 דקות מהבית שלי בירושלים, אז... אוף זה כזה מבאס להפסיד הופעה שלהם בירושלים
גם ככה עד שהם בכלל מופיעים פה..

Nummy Or

New member
יוווו...אנשים....איזה כיף היה!!!!!!!!!!!!

הייתי היום בפסטיבל הקפה...בהופעה של הדורבנים ולא הפסקתי לחייך:) אפילו הקלטתי אותם במחשב כף יד שלי....אם מישו רוצה אז הוא מוזמן לקבל העתק... צילמתי אותם גם (את התמונות אני אעלה מאוחר יותר)... בשיר "מנוע" החלטתי שאני לא יכולה יותר והתחלתי לרקוד כמו מטורפת...ובעקבותי עוד כמה צעירים....היה ממש כיף...איתי גלוסקא בכבודו ובעצמו אפילו חייך אליי וקרץ לי....חשבתי שאני מתה
והיה פשוט חשמל באוויר בצורה מדהימה! אי אפשר היה לעמוד בפני המחרוזת שלהם (נילס,פרחים בקנה,אבאני בי ועוד...) בקיצור היה שווה לאללה. מי שהפסיד ורוצה לטעום מהתמונות וההקלטה שיפנה לפה:) יצאנו לרקוד.....

למעלה