הדורבנים מחר אצל ליאור שליין.....

The BullsEye

New member
הדורבנים מחר אצל ליאור שליין.....

לפי מה שהבנתי הדורבנים יתארחו מחר (3.1) בתכנית של ליאור שליין 23:00 בערוץ 10

חחחח גם אני ראיתי אתמול.

במקרה, לא יצא לי עד עכשיו לראות את התוכנית שלו. תוכנית חמודה, ניסיון לג'יי לנו - קונאן אובריין שכזה.

The BullsEye

New member
תאמת...

הוא מצהיר שמושא החיקוי הוא דווקא דיוויד לטרמן... מנחה שנון (נו מילא), מנהל להקת בית שמעורב בתכנית, פינות עם פתיחים קליטים וכאלה... ואם כבר הקשר הדורבני לעניין כבר יצא לי לראות את רון מתופף בלהקת הבית של התכנית מספר פעמים.

../images/Emo13.gif

שזהו בדיוק אותו זאנר של תוכניות אירוח ליליות. אותם הדברים גם אצל לנו ואובריין. ובקשר לשיר שביצעו לפני כמה דקות, "סמבה סתיו"- ביצוע מקסים! שיחקו אותי ממש לדעתי. ולעזאזל כמה שאני מקנאה בקהל! כולם קיבלו כרטיסים להופעה בבארבי כפר סבא במוצ"ש בחינם. טוב נו, זה אומר שתהיה הופעה טובה כי אווירת ריקודים כיפית יותר כשיש הרבה אנשים.

RTur

New member
בקרוב אעלה את הביצוע.. ../images/Emo8.gif

ובהחלט יש סיבה לקנא בקהל.. אגב ירדן, רואים אותך ב-18.1 נכון?

../images/Emo2.gif היית שם?

האמת שכנראה שלא רואים אותי שם, אני ככל הנראה באה להופעה בבארבי כפ"ס במוצאי שבת הזה, ואולי אולי יש סיכוי קלוש שלהופעה ב-26 החודש בזאפה. אם אתה שם אני סומכת עלייך לצלם והרבה!

RTur

New member
לא הייתי שם..

הקלטתי ת'ביצוע יעני כקובץ אודיו.. אני אעלה אותו לפה בימים הקרובים.. חבל שלא תהיי ב-18... בקשר ל-26 יש גם סיכוי קלוש מאוד שאהיה אבל אני מאוד אשתדל

The BullsEye

New member
אני מקנא גם בקהל על הכרטיסים אבל...

אני לא נפלתי מהביצוע שהם ביצעו בתכנית. מעבר לקול של גלוסקא שבכלל לא היה במיטבו (הוא מרח שם הברות כאילו הוא מצונן...חורף...לכו תדעו) הביצוע עצמו היה קצת איטי, כבד...לא יודע לסמן בדיוק מה הייתה הבעיה... היה נחמד אבל שמעתי אותם עושים את זה כבר פי כמה יותר טוב ושמח! בכלל...לפי מה שראיתי עד עכשיו הופעות בטלויזיה לא מחמיאות איתם בד"כ כלל (בנוסף ל-5 קילו שהטלויזיה מוסיפה)

נכון,

היו רגעים שאיתי זייף בהם קצת, אבל אני חושבת שזה היה מודגש בגלל הקולות השניים בשיר וכשלעצמו בבתים דווקא הוא שר ממש טוב. ודווקא אהבתי את הביצוע בגלל זה, השלישיית אמזונס [אני לא חושבת שזה השם המדוייק, עמם הסליחה] מוסיפים לשיר ייחוד כזה שגם אני הרגשתי שקצת אולי מאט אותו- אבל לטובה. אבל זאת דעתי האישית כמובן.
ובקשר להופעותם בטלויזיה בכללי- האמת שבדרך כלל אתה צודק והם באמת פחות מבריקים שם כמו בהופעות חיות.

DanaDuck

New member
גם אני מקנאה...

הם ניגנו את אות הפתיח והסגיר של התכנית "שעת כושר" ששודרה בערוץ הראשון בשנות השמונים :) גדולים!

למעלה