הדורבנים מחר ב"רוקדים עם כוכבים"

הדורבנים מחר ב"רוקדים עם כוכבים"

ישירו כנראה שוב את "עוד לילה"... אם מישהו יכול להקליט ולהעלות לרשת זה יהיה מעולה!

איזה כיף!

האמת שלרוקדים עם כוכבים יש אתר כאן בתפוז אז יכול להיות שזה יהיה באתר...

ראיתי את זה!

לא יודעת למה היתה לי הרגשה שהם שרו וניגנו אבל היה גם פלייבק... (בכמה מקומות זה הזכיר ממש את הסינגל.) למה זה מגיע להם?! הם שרים כ"כ יפה הם לא צריכים את זה! אבל היתה הופעה יפה כרגיל! (חוץ מהעובדה ששמו עליהם כמויות אדירות של פרוז'קטורים... מסכנים חחחחחחחחח...)

The BullsEye

New member
רק השירה הייתה חייה...

הנגינה פלייבק גמור! וחבל גם כי בגלל זה היה יחס נוראי בין הווליומים של השירה לנגינה וזה לא עשה טוב לשיר וגם כי בגלל זה הם נתנו הרבה פחות אנרגיות בביצוע ולי זה הורגש.

לדעתי גם הבס

וגלוסקא לא דייק ממש... אבל היה רגע שהבס עצר בשונה מההקלטה המוכרת אבל אחלה הופעה סה"כ לא?

DanaDuck

New member
מישהו מוכן להסביר לי...

מה זה הקמע החדש הזה שהיה באמצע? הוא מופיע עכשיו בכל תמונה של הדורבנים בעיתון או באינטרנט ובשני הסינגלים (שהשגתי היום)

אמיר ma

New member
כל מה שרצית מקום 5 בגלגל"צ

אבל עוד לילה ירד למקום ה12 אבל כל מה שרצית עשה את העליה הגדולה כבר מהשבוע הראשון למקום החמישי וזה טוב תצביעו שהוא יהיה מקום ראשוןןןןןןןןןןןןןןן

כמחווה של רצון טוב...

ושלא תגידו שישר באתי לפורום בלי להגיד שאני חדש והצפתי אותו ושאלתי בלי לתת כלום בחזרה... אז... הנה הקלטה של ההופעה, http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=A22FD9455AA8F706 מומלץ להוריד עכשיו כי זה נמחק מהשרת תוך 100 הורדות/שבוע - מה שבא קודם...

למעלה