הדור הבא או שמא הדור הקודם ? קיראו :

niva99

New member
זה כמו שקורה ב"הרווק"

כל הבחירה הזו משחיתה ערכי יסוד ( של אקסקלוסיביות או נאמנות בזוגיות). מקווה שמשהו בו לא ידפק כתוצאה מהמבחר / מהקלות הבלתי נסבלת בה הבנות "מושלכות" לרגליו ושזה לא ישליך לו לגבי חייו האמיתיים...

רינתי77

Active member
החיים האמיתיים הם לא " הדור הבא"

הוא לא עד כדי כך מטומטם שלא ידע להפריד בן מציאות לבין פנטזיה.

niva99

New member
בארור ...אלא מה...

נאמר זאת בהסתייגות - לפעמים כש"טועמים" ורואים את המבחר הנגיש ...זה משפיע אפילו שהוא לא כזה. אבל ברמת התת מודע בכל זאת מחלחל מזה משהו.

רינתי77

Active member
אל תשכחי שזה גם כאב ראש

לא קטן. אני מתכוונת לכך שגם לפי הצהרתו וגם לפי מה שניתן לראות ( בתור צופים) בהתנהלותו בבית, המצב הזה לא נוח לו ומצריך ממנו התמודדות שאני לא בטוחה שהיה לוקח על עצמו לו ידע שכך יהיו פני הדברים.

poseidon111

Active member
מסכים עם רינתי

שלום לכולם ותקווה שלא מפריע.החששות שהביע ניבה הן חששות שווא לדעתי.אם נקודת המוצא שלנו היא שכל מהלך שלנו מונע מבחירה שמונעת מאינטרס כלשהו, הרי לא הייתי חושש לעתידו.חוקי המשחק נהירים לו.ההבנה שהוא הולך לבלות תקופה מסויימת היתה שם עוד לפני. אל לנו להתרשם מ"סבלותיו" והתלבטויותיו כפי שהוא טורח לציין מידי פעם.שחיין לשעבר,דוגמן לשעבר,כמעט נשכח מתודעה, אך היום דמות טלוויזיונית במה שבעיניו יכול לשמש כמקפצה לקריירה כלשיא בתחום. מה כל כך רע?

רינתי77

Active member
ניבה חוששת שחלילה ההפקה יצרה

מן מפלצת., מן גבר שחושב שהוא מנת אלוהים למין הנשי, שצריך ליפול לרגליו אם רק יפנה אליהן את מבטו...

niva99

New member
המממ...

זה רק הטבע האנושי שמושפע מהסביבה... נחזיק לו אצבעות שידע להתעלות מעל ...

רינתי77

Active member
ניבה בואי נחזיק אצבעות לעצמנו

שלא נתחיל להירדם כל פעם שמראים ושומעים אותו...

למעלה