הדור הבא בפתח הדלת

הדור הבא בפתח הדלת

לאחר שפנסוניק יצאה עם מצלמה שמנסה לחקות את פורמט ה- HD, ניסיון שלא כל כך הצליח, אם כי אני מוכן להתעקש על איכות תמונה טובה מזאת של ה- PD150, בדיוק בדירה שממול, תיכנס שכנה חדשה, כוסית (סליחה על המילה) לא פחות, עם ריח של מצלמה שרק עכשיו סיימו להדביק לה את המדבקה עם המספר הסידורי. שימו לב למצלמה החדשה של JVC. מצלמה שמקליטה בשיטת HD על קלטות miniDV. החיסרון של המצלמה הוא בCCD היחיד שיש לה, אבל פאק, איזו רזולוציה יש לבנדיט. יש לי לא מעט ספקות לגבי עומק הצבע של ה"דבר" הזה, אבל אני בטוח שהיא תמצא את עצמה אט-אט נכנסת להפקות העצמאיות , כאן בארץ, כדי להעלות את הסטנדרט הויזואלי של הפקות ה- low budget. זה לא סוד שסוני כבר עובדים על הנוק-אאוט הבא, שאני לא אתפלא אם זאת תהיה מצלמה בגודל של PC-120 , עם XLR, מזגן ומקרר נייד (מיני מקרר). בכל אופן, הזירה שהוקמה ביום שה- DV העיף את הפורמט האנלוגי, חוזרת בגדול, כשה- HD מתחילה להשתלב בשיא האלגנטיות עם המיני DV. נא לסיים את ההימורים - הקרב מתחיל !!!!!!

shai955

New member
אם יש לה רק....

אם יש לה רק CCD אחד....אז היא נחשבת למצלמה שאפשר לצלם איתה הפקות,אירועים, ועוד?

זאת המטרה העיקרית שלה

אין כמו חתונה שמצלמים ב- HD..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........................

shai955

New member
רגע אז עכשיו אני מבולבל....

אבל הCCD הוא הקולט אור והמתרגם (זה לא נראה לי קשור לפורמט)? אבל היא דיגיטלית או אנלגות? או מה עכשיו עם זה שיש אני יודע שמצלמה טובה היא מצלמה עם 3 CCD?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif

מעכשיו בסרטי החתונות והבר-מצוות צריך להוסיף כתובית למטה: Presented in High Definition where availble
.
ניר

HD

הרעיון של השיטה הזאת היא סריקת תמונה בדומה לסריקת תמונת המחשב. אם בוידאו יש שני פילדים בפריים שלמעשה חוצים את איכות הפריים לשניים (ברמה העקרונית), אזי שב HD התמונה נסרקת כתמונה אחת, ברזולוציה גבוהה פי... הרבה (בערך פי חמש) מתמונת וידאו רגילה וכן נדגמת באיכות הגבוהה ביותר. זה עיקרון השיטה. אני בכוונה כותב את הכל בראשי פרקים, כי אני צריך לשבת עם מאמר הגון ולהוציא ממנו תשובה ראוייה. בתקופת לימודיי, למדנו על הפורמט אבל כמה דברים קרו מאז. (95) מצלמה שעולה מעל 100,000 $ , כנראה שיש בה עוד כמה פרטים

uriuma

New member
בקשר ללימודים

הבנתי שאתה לומד קולנוע אז יש לי כמה שאלות: איפה אתה לומד? כמה שנים? כמה שעות שבועיות? מה הרמה? אני רוצה להתחיל לילמוד קולנוע (סיימתי עיצוב בחולון ובין הייתר למדתי צילום ועריכה אבל זה לא מספיק לי עכשיו), בכל מיקרא אני מחפש עכשיו משהוא שיוכל להישתלב בחיי העבדות הנוראיים... תודה אורי

למדתי

במכללת הנגב, שנתיים וחצי (95-97) , לומדים 5 ימים בשבוע בערך 9-10 שעות לימוד ביום (כמובן שזה משתנה עם המסלול שאותו אתה בוחר) הרמה היא הנדסאית או אקדמאית. אני עשיתי את ההתמחות בתסריטאות ובכלל לא חשבתי על צילום כמקצוע כי מגמת הצילום אז, לא היתה מספיק חזקה. כשסיימתי את הלימודים ניסיתי להשתלב במקצוע בכל תפקיד והגורל משך אותי לצילום ולעבודות רבות כעוזר צלם. רכשתי ניסיון עם צלמים שלמזלי נחשבים בשורה הראשונה. כיום המגמה בנגב טובה יותר ומקצועית יותר מאשר בתקופה שלמדתי. אם אתה רוצה לשלב לימודים עם עבודה, אין הרבה אפשרויות כאלה אולי באוניברסיטה הפתוחה, או שתנסה להשתלב בהפקות כעוזר של עוזר ותאמין לי שזה יוביל אותך לאנשהו.

למעלה