הדור שלנו רוצה שינוי

הדור שלנו רוצה שינוי

הליכוד זכה במספר הקולות הרב ביותר בבחירות הדמה שהתקיימו היום בבית הספר "בליך" ברמת גן, אך המנצחת הגדולה היא שינוי. הליכוד זכה ב-38 מנדטים (31.5 אחוז מהקולות); שינוי מיד אחריו עם 32 מנדטים (26.7 אחוז). העבודה נאלצה להסתפק ב-20-21 מנדטים (17.2 אחוז). 1,023 תלמידים ותלמידות בכיתות י"א וי"ב בבליך היו רשאים לבחור, אך רק כ-700 מהם מימשו את זכותם. ההצבעה היתה ממוחשבת ונעשתה באמצעות כרטיס התלמיד הכולל פס מגנטי. שאר התוצאות: האיחוד הלאומי - 11 מנדטים (9.5 אחוזים), ישראל אחרת – 7 מנדטים (5.9 אחוזים), מרצ – 7 מנדטים (5.6 אחוזים), מפד"ל – 2-3 מנדטים (2.1 אחוזים) וחד"ש – 2 מנדטים (1.4 אחוז). יש לנו דור מצוין חייבים לחזק את שינוי חייבים שינוי בממשלה!

R100

New member
נמאס להיות פראייר-באמת צריך שינוי

אני עשיתי מילואים במשך 20 שנה כחייל קרבי כתוצאה מכך הפסדתי הרבה מקומות עבודה הרבה מקומות עבודה שראו בקורות החיים שלי שאני ביחידה קרבית סירבו לקבל אותי לעבודה ואני מצטט "אתה עושה הרבה מילואים בשנה"(ולך תוכיח בבית משפט שאמרו לך ככה) לעומת זאת את הג´ובניקים והמשטמתים קיבלו בשמחה לבסוף שיניתי את קורות החיים וכתבתי שאני טבח למרבה הפלא מיד התקבלתי לעבודה כיום אני(בן 40) לא עושה מילואים-"שיחקתי" אותה בוועדה הרפואית לפני חודש והשתחררתי אני כבר לא פראייר באמת צריך להצביע לשינוי כדי שכולם ינשאו בנטל-מושחתים נמאסתם-הדור ה"מבוגר"

למעלה