הדחקת מחשבות

Adi Hazan1

New member
הדחקת מחשבות

היי אני גר כרגע בחו"ל.
אני יוצא עם בחורה שמרוחקת כמה שעות נסיעה ממני. ולכן אנחנו מתכתבים כמעט על יום, מדברים פחות בטלפון ומדי חודש וקצת אנחנו נפגשים.
בשבילי זה קשר ראשון (היא מודעת לכך) ובשבילה זה קשר לאחר בן זוג שבגד בה. (אין צורך להרחיב על ההשלכות של זה).
כרגע היא לא מוכנה להתחייב לקשר, היא נותנת לי לחזר אחריה (אין פה כוונה לכך שאוציא עליה המון כספים וכו) היא רוצה לראות שאני באמת בחור טוב ואני בהחלט יכול להבין אישה שלא רוצה להגיד ישר כן ורוצה שהגבר יתאמץ .
למיטב הבנתי והתרשמותי מדובר באמת בבחורה טובה, צנועה ואמיתית ונאמנה ואני מאוהב בה קשות. (היא יודעת מה אני מרגיש כלפיה ).
ומדי פעם היא מראה סימנים/ רמזים שהיא רוצה בקשר , אבל היא בהחלט לא עושה את העניין לקל עבורי.
מכיוון שאנחנו רחוקים אחד מהשניה עולות לי מחשבות שאולי היא מצאה מישהו אחר, ועוד מחשבות שאני לא מצליח לצערי להדחיק.
אני חושב שהיא שמה לב לכך- אבל אני חושש שככל שאהיה לחוץ יותר מהעניין ככה היא תתרחק ממני ואני אאבד אותה לחלוטין.
מצד שני שאני לא שומע ממנה איזה יומיים (אין לה סמארטפון אז היא פחות נגישה) והיא לא תמיד בודקת את הפייס אז אני נלחץ וזה מעגל קסמים....
איך אפשר להתגבר על המחשבות שמרעילות את הקשר? ( אנחנו נפגשים בעוד 3 ימים- האם כדאי לשוחח איתה על זה? )
המון תודה!

למעלה