הדיאטה שעשיתי

דבורהב

New member
הדיאטה שעשיתי

שלום לכולם שמי דבורה ואני בת 58,ולפני שלוש שנים שקלתי 125 ק"ג. היום משקלי הוא 75 ק"ג. בעזרתה של דיאטנית ירדתי כ-50 ק"ג שזה דבר מאד גדול בעיני ובעיני משפחתי ורבים מחברי. לפני הדיאטה הייתי אשה חולה שסבלה מסכרת, לחץ דם גבוה ובעיות לב. לפני כשלוש וחצי שנים החלטתי שהו זה אינני יכולה יותר לסבול את עצמי ואת המראה שלי, והחלטתי לקחת את עצמי בידים. המליצו לי על הדיאטנית (מי שירצה את שמה יוכל לפנות אלי במסר) והחלטתי שזהו. הלכתי אליה והתחלנו את הדיאטה בקבוצה קטנה של חמש נשים ההתחלה היתה מאד מאד קשה, הבנות בקבוצה ירדו מדי שבוע במשקל ולי לא הלך. אמרתי לעצמי שהפעם אני לא נשברת הלכתי אליה כל שבוע גם שלא הלך לי. (התחלתי המון פעמים לעשות דיאטה וכל פעם שלא הלך לי הפסקתי) הפעם החלטתי שאני לא נשברת והמשכתי ללכת אליה בכל מצב. גם אם עליתי במשקל באותו שבוע. (דרך אגב בגילי מאד קשה לרדת במשקל צריך לעשות סוויץ' במוח ולזרום עם זה) אחרי כמה חודשים נכנסתי לתלם, ואז זה רץ. בשנה הראשונה ירדתי 30 ק"ג' שנה שניה 11 ק"ג' ושנה שלישית את השאר. עכשיו אני במצב של שמירה, בסוף שבוע אני מרשה לעצמי לאכול יותר, אבל למחרת אני ישר מאזנת את עצמי , ואני עדין גם ממשיכה לרדת במשקל אבל בקצב מאד איטי,חצי קילו למעלה חצי קילו למטה. דרך אגב כל החמש בנות שהתחילו איתי בדיאטה נשרו אחרי כמה חודשים אחרי שהצליחו להוריד כמה קילוגרמים טובים, אבל העלו את הכל בחזרה עם ריבית. אני נשארתי היחידה וממשיכה להיות אצל הדיאטנית במעקב אחת לשבועיים. המסקנה היא שהכל נמצא בראש.אני מצרפת תמונות איך שנראיתי לפני הדיאטה ואיך שאני נראית כיום. שלום דבורה.

את אישה מדהימה

אין מלים, את אישה מדהמה, ותהיי דוגמה לרבים. את צודקת-הכל בראש, וכשמחליטים באמת זה עובד. תמשיכי כך ותהיי השראה לכולנו.

avitano

New member
אין ספק שעשית עבודה טובה!

כל הכבוד לך! ובהחלט שכנעת אותי כרגע ללכת לדיאטנית עד עכשיו היססתי! אני מתחיל מיד! :) חיים נפלאים שיהיו לך...

הנה תמונה קצת יותר מעודכנת

(זו אמא שלי!
)

כל הכבוד ונכון...

השינוי צריך להיות בראש שינוי בחשיבה, אני עצמי גם כן ירדתי יפה במשקל שקלתי 106 ק"ג וכיום אני שוקלת 85, אני שומרת על משקל כזה פשוט הפסקתי לזלול את כל מאכלי הבצק למיניהם, אין בבית יותר בורקסים ופיצות, הפסקתי לחלוטין לטגן. אוכלים בבית הרבה הרבה סלטים - בכל ארוחה יש על השולחן קערה עם סלט מירקות כלשהם, ולמדתי קודם כל למלא את הצלחת עם הסלט ורק אחרי זה יתר האוכל. גם הבישולים שלי מתבססים על ירקות, מוסיפה תבלינים וזה עיקר האוכל שלנו. בכל אופן כל הכבוד וכמו שאמרת רק לא להישבר לא להיכנע גם כשלא הולך. כולנו חייבים לזכור שלא העלנו את המשקל הנוסף המיותר בחודש חודשיים אל במשך שנים. לכן אנחנו לא צריכים לחשוב שנוכל להוריד תוך חודש חודשיים את מה שהעלינו לאט לאט במשך חודשים ושנים.

דבורהב

New member
הדיאה שלי

חידון בחרוזים שלום! אני מאד מודה לך על תגובתך,אבל אני מוכרחה לומר לך שאצלי בבית יש בורקסים פיצות אני מתגנת לבני משפחתי בני הבית שלי אוכלים כל מה שהם אוהבים, החוכמה היא שכל המאכלים האלה יהיו בבית ולא לגעת בהם. יש גם נכדים שבאים אלי הרבה ויש להם מגירת הפתעות שיש בהם כל מיני חטיפים, ביתי אופה כל מיני לחמים טעימים שהיא מביאה אלינו ביום שישי,וגם עוגות אבל אני לא נוגעת בהם. בכל אופן תודה לך ומקוה שכך מנשיך להוכיח לרבים וטובים שאפשר לעשות דיאטה אם בורקסים וכו' בבית וגם בלי. תודה דבורהב

jerrythemouse

New member
הי דבורה!

כל הכבוד ותמשיכי כך. האם לדעתך גם לבגרות הנפשית ולשקט הנפשי יש חלק בהצלחה? ושאלה לדיאטניות, האם סטטיסטית יש הצלחה רבה יותר בגילאים 40-50 ומעלה ואולי יש לכך גם קשר למנגנון ביולוגי של רעב מופחת? במקביל מצאתי עדויות לחיוניות חדשה מבחינה ספורטיבית שניתן להתחיל אחרי גיל ה 40 - ואישית אני מוצא אותה נכונה. לפחות מבחינת כושר שלא הצלחתי להגיע אליו בשנות ה20 או לא היתה אז המוטיבציה המתאימה. אני מעדיף לראות תמונה מאוזנת - להיות מאושר מההצלחה אך גם להרגיש אשם במידה על ההשמנה שקדמה לה ובכך להקדים רפואה למכה... יום טוב ומוצלח

דבורהב

New member
הדיאטה שלי

jerrythemouse hee הייתי אומרת שבתקופה שהתחלתי את הדיאטה לא היה לי שקט נפשי בכלל, וגם כיום אין לי שקט נפשי,להפך התחלתי את הדיאטה אחרי תראומה מאד קשה, ובכל זאת התעליתי על עצמי ובכל כוחותי עשיתי את הדיאטה. בגרות נפשית אולי כן. ביי דבורהב

למעלה